19.03.2016

Kiralık aşk 38. Bölüm Özeti. Sude ve Deniz beraber plan yapar


Geçen bölüm Koray'ın sergisinde Deniz ve Sude Ömer'le Defne'nin önüne çıkarlar ama "çek meselesini" söylemezler. Ordan Ömer'e geçerler. Ömer tehlikeli yakınlaşma çalışmalarıyla Defne'yi utandırır, heyecanlandırır. Koray'ın ortaklığını bitirme şirketten uzaklaştırma konusunda kararlıdırlar. Koray üzgündür. Tek destekçisi her zamanki gibi Neriman'dır. Neriman'ın planı kocası Necmi'yi ikna edip onun Ömer'leri ikna etmesini sağlamaya çalışacaktır.

Ömer Defne istifasını verecek ve yine eski odasına gelecek diye heveslenmektedir. Ancak Deniz Defne'yi tehditle Cherie'de tutar. Ömer Defne'nin gelememesine biraz bozulur. Sinan hastalanmış evde yatmakta; Yasemin'i sayıklamaktadır. Sude ve Yasemin Sinan'ın hasta olduğunu öğrenir. Sırayla Sinan'ı ziyarete giderler. Önce Fikret'in arkadaşı Ece sonra Sude çorbalarını kapıp gelirler.

Sude ile Deniz plan yaparlar. Deniz çekiyle ilgili Defne'yi sıkıştırır.  Akşam yemekte konuşalım der. Zorlar. Sude ise Ömer'i akşam yemeğine çıkarıp Defne ile Deniz'in yemek yediğini Ömer'e göstermek isterler. Ancak oyunu kapı önünde arabada bekleyen İso bozar. Defoya haber verir; Defne Ömer'e görünmeden kaçmayı başarır.

Fikret ile Ömer çocuk köyünü oluşturmak için beraber çalışma kararı alırlar. Bu arada Galo bayağı bayağı Ömer'den hoşlanıyor bence. Yasemin akşam gelir ama önceden getirilmiş çorbaları görür ve kıskançlık yapıp gider. Ertesi gün de Sinan'a trip atmayı sürdürür. 15 Mart gelip çatar. Bu tarih Ömer'in annesinin ölüm yıl dönümü imiş. Sinan'dan bunu öğrenen Defne soluğu akşam Ömer'in yanında alır.



Hiç yorum yok:
Write comments