2.03.2016

Kış Güneşi dizisi 2. bölüm özet. Kaçırılıcak silahlar ne olacak

Yeni dizimizde heyecan aksiyon doruktaydı. Mazhar Yakup'un katil olduğunu öğrenir ve kavga ederler. Ancak ancak Mazhar işini ve Leyla'yı kaybedeceğini düşünerek susar.

Efe hiçbirşey bilmeyerek hiç kimseyi tanımıyarak bütün günü ufak tefek karışıklıklarla geçirir. Hafızası Nisan ile konuştukça çocukluğunun geçtiği evde dolaştıkça parça parça geri gelmektedir. 
Efe sanılan Mete'nin cesedi üvey aileyi mateme boğar. Efe Kadim'in engellemesi ile ortaya çıkmaz ama yüreği bu vefalı güzel insanların üzülmesine dayanamamaktadır. Hatta kendi cenazesini uzaktan izler :(

Kirli komiserimiz Reşat Yakup'un direktifiyle Efe'nin ailesini sorgular ve ifadesinde açık bulduğu baba İsmail'i sıkıştırır. İsmail Reşat'ın zorlamasıyla Kadim'e tuzak kurar. Tuzaktan son anda kurtulan Kadim; suikastçisini yakalar; katilin kimliğini öğrenmek için sorgulamak ister. Fakat adam elinden kaçar. (ki kaçma sahnesi oldukça acayip zayıf bir senaryo ürünüydü)


Defile için metresimiz Seda ve tüm aile çok heyecanlıdır. Mete ile kendi aldatılmasının muhasebesini yapan Nisan; alkolü fazla kaçırır ve defileyi basar. İtalyanlarla olan iş bozulur. Silahları ülkeden nasıl çıkaracakları artık bir muammadır. 
Dizinin finalinde Efe'yi Seda ile konuşurken ve hatta öpüşürken gören Nisan dehşete düşerrr







Hiç yorum yok:
Write comments