17.05.2016

Kara Sevda 30.bölüm özet. Nihan ve Emir kaza yapıyor.

Yemek dönüşü Kemal; Emir'in odasını gözetlerken gördüğü manzara karşısında şaşırır. Zeynep Emir'in odasında karanlıkta onu beklemektedir. Aniden içeri Emir ve Nihan girer. Emir son anda "Abisinin silahını benden istemek için geldi" der. Kemal de kardeşini arar. Ona da "Senin için girdim" der. Fakat abisiyle konuşurken bu sefer de Vildan'a yakalanır. Nihan Emir'in odasında ama kanepede uyur.

Aynı akşam Kemal Leyla'ya gider, dertleşirler. Leyla ilk defa "Belki de kalbini yeni olasılıklara açma zamanın gelmiştir." der. Tufan Asu ile konuşmaya gider. Asu Tufanla ilgili bir karar vermiştir. "Beni suçladın arkasından benden bilgi sakladın. Seninle yürüyemem artık". Sabah da amcasına "Tufan'ı bu yolda istemiyorum. Uzaklaştır" der.

Nihan Zeynep olayının peşini bırakacağa benzememektedir. Zeynep ve Emir'in bir ilişkisi olduğunu düşünmektedir. Sabah koşuya çıktığunda Kemal ile karşılaşırlar. Kemal onu görmezden gelir. Nihan hizmetçi Efsane'yi sorguya çeker. Kadın birşey söylemez ama huzursuzluğu da göze çarpmaktadır. Kadın Emir'i arar "Birşey bilip bilmediğimi sorguladı" der. Emir de Zeynep'e hizmetçinin ne bilip bilmediğini sorar.

Emir Zeynep'e "Hemen kütüphaneye gel" diye mesaj atar. Zeynep gider. Emir ona "Eger Nihan'ın dikkatini çekecek birşey daha yaparsan çocuğu da öldürürüm" der. Tam onları Nihan görecek iken hizmetçi haber verir. Ve son anda "Abinin silahı al da git" diye silahı verme bahanesine çevirirler sohbeti. Nihan işkillenmiş ama delili hala yoktur. Zeynep Kemal'e silahı getirir ama Kemal ona "bu savaşa karışma" der.

Emir Nihan'dan okul projesinde olmasını ister. Leyla, Kemal ve Asu'ya ragmen Emir diretir. Nihan da "Gerekirse resim satarak bu okulu yaptırıcam" diyerek konuyu kapatır.  Şirkette karşılıklı kıskandırma çalışmaları yapılır.


Nihan Emir'in telefonundan Zeynep'e mesaj atıp "gece 12de benim odama gel" der. Zeynep hemen kabul eder. Yine son anda kurtulurlar. İki kayınvalide de Zeynep'in hamileliği için onunla beraber gider. Emir beklemek istemez. Tufan'dan bebeği ortadan kaldırmasını ister. Tufan Zeynep'in yoluna çıkar. Onu arabaya bindirip kürtaj için doktora götürür. Zeynep abisine mesaj atıp yanına çağırır.

Tarık sevgilisi Banu ile evlenme hayalleri kurmakta, evlenme lafları etmektedir. ancak anne ve babası ise Banu'yu kesinlikle istememektedirler. Kemal Zehir üzerine şirket kurup ihaleye katılmayı planlamaktadır.

Asu, Kemal, Leyla okula keşfe giderler. Asu ayağını burkar. Tufan birisiyle anlaşır. O da fren balatasını keser. Emir Nihan ile giderken araba bozuldu numarası yapar. Bir kulubede mahsur kalmış gibi yapar. Nihan ne kadar agresifse, Emir o kadar onu kendisine yaklaştırılmak için konuşmalar yapar, Nihan'a makarna falan yapar, sofra kurar. Kemal onların arabasını yolda görür ve durur. Pencereden onları seyreder.

Bu kısımlarda gerçekten Emir'e üzülmeye başladığımı itiraf ediyorum. Adamı Tufan'ı arar ve Nihan'ın da o arabada olduğunu haber verir. Bu arada Zeynep götürüldüğü kliniğin adresini Kemal'e atar. Asu da o klinikte imiş. Zeynep onu görünce sarılıp ondan yardım ister. Kemal de kliniğe gelir. Bu arada Emir ve Nihan frenleri tutmadığı için kaza yaparlar.







Hiç yorum yok:
Write comments