15.08.2016

Seviyor Sevmiyor 5. bölüm özet. Yiğit ve Deniz yakınlaşıyor.

Yiğit geçen bölümün sonunda kullandığı ağır ilacı aç karnına içtiği için ağır gelmiş ve bayılmıştı. Tuna onu Deniz'in yardımıyla sırtında otel odasına kadar taşımıştı. İçeride telefonunu unutan Deniz odaya çocuğun eskiden kullandığı şifresini deneyerek girmişti. Puzzle.a bakarken Yiğit ona seslenince tabloyu yere düşürmüş; kırılan camlara basacakken geri geri gidip çocuğun kucağına düşmüş; camları toplamaya çalışırken de elini kesmişti.

Tuna kendisine şaka yaptığı bir an ona bağırınca çocuk ona "Seni kardeşime benzettim" diyince terslemiş; sonrasında ise 6 yaşında öldüğünü söyleyince kalbini kırdığı için üzülmüştü. fakat sonradan öğreniriz ki megerse kardeşim dediği köpeğiymiş :)
Bu arada İrem'in çalıştığı otelde suit odayı 1 yıllığına peşin olarak ödeyen kişinin Tuna olduğunu öğrenir. Spor salonunda karşılaştığı Yiğit ile eve dönerken dergi çalışanı tarafından görülürler. Bu da şirkette "Yiğit'in sevgilisi var" dedikodularına yol açar. Deniz buna biraz üzülür ve durumu İrem'e anlatır.

Haftasonu üzerine yıkılan bir angaryayı yaparken; Yiğit'in odasına giren Deniz; patronuna yakalanır. Yakalanmadan önce ise Yiğit'in yaptığı telefon konuşmasını duyunca derginin kapanma ihtimali olduğunu duyar. Yiğit de duyduğunu farkedip kızı kimseye söylememesi konusunda uyarır. Gün içerisinde Yiğit Deniz'in karşıdan karşıya "Hücum" diye bağırarak geçtiğini görür.


Deniz'in sürekli birilerinin işini yaptığını farkeden Yiğit onu da iş verenleri de uyarır. Arkadaşları ile yemeğe giden Deniz, Yiğit'in yemek yemediğini farkedip ona sandich getirir. Yiğit de onun kesik olan parmağına yara bandı takmasına yardım eder.

İrem ev arkadaşı ve kapıldığı Yiğit arasında kalmıştır. Yiğit'i arayıp "Akşam buluşalım mı?" der. Planı nişanlısı rolü oynayan biriyle onu tanıştırıp kendisinden uzaklaştırmaya çalışmaktır. Tuna'dan 1 gecelik onun nişanlısı rolünü yapmasını ister. Çocuk kabul eder ve Yiğit'i beklemeye başlarlar.

Yiğit İrem'e ulaşmak için yola çıkar ama yağmur yağmaya başlamıştır. Yolda bir trafik kazası görür ve yıllar önce çocukken annesini kaybettiği trafik kazasını hatırlar. Bir çeşit tramva geçirir. Yol ortasında çöker kalır. Oradan geçmekte olan Deniz oradan geçerken onu görür ve yardımcı olur. Arabasına bindirip şöför çağırır ve oteline yollar. Hastalandığından haberi olan İrem onu ziyarete gider. Deniz de oraya ilaç getirmeye gider.

Hiç yorum yok:
Write comments