3.09.2016

Bodrum Masalı 3. bölüm özet. Otelin yeni ortağı Gözde

Evren kendisini tutuklamak isteyen polislerden kaçar.  Oğlu Ateş de ona yardım eder. Sonrasında Alara'nın babasına konuşmaya gider. Adam ona otel karşılığında babasını kurtarması için para vermeyi teklif eder. Ateş kabul etmez. Evren ise metresinin evine saklanır.

Ateş'in bir planı vardır. Uzay'ın üvey babası olan turizimciler derneği başkanından kredi isteyip o parayla babasını kurtarmak.. Annesini de komşusuna yollar ve babasıyla bu satış işini ortak yaptıklarını söyler. Yıldız satış işleri için kendisiyle çalışmasını ister. Ateş Faryalı'dan oteli satması için annesini oyalamasını ister. Yıldız kocasının ne için arandığını yani hastaneyi vergi kaçırmak için kullandığını öğrenip oteli satmaktan ve Evren'i kurtarma isteğinden vazgeçer.

Kelebek polislerden babası ile ilgili bilgi getirir. Ateş Alara'ya babası ile ilgili şeyler söyler. İkili tartışır. Alara babası ile annesinin konuşmalarını duyar ve onlara tepki gösterir. Alara Uzay'dan akıl ister.  O da babanın kasasından o parayı çal diye akıl verir hatta ısrar eder.


Ateş Aslı'dan Su da Kelebe'ten o adaya gitmek için yardım ister. Kelebek birinden jet ski alır. Aslı ise Ateş'e bir sandal bulur. Ateş oraya ulaşır ve Aslı'nın da yardımıyla adamla konuşsa da  adam onu dinlemez. Evren Yıldız'dan yardım ister ama o yardım etmeye yanaşmaz.

Evren'in metresi ona ve kendisine yurtdışına kaçırması için Aslı'nın babası ile anlaşır. Cenk akşam Su ile Kelebek'i gördüğü için tavır yapıp gider. Ateş Kelebek'ten adamın vantilatör kayışını kesip sonrada rallide vermek üzere yardım ister. Yıldız Faryalı'dan oteli sattıklarında onun payını da vermesini ister.

Ateş ve Kelebek bir ralli arabası bulup yola çıkar. Uzay ise üvey babasına Ateş'e para verememesi için konuşur. Ama yarış sırasında adama yardım ettiği için adam krediyi vermeyi kabul eder. Ama Uzay; Ateş'in kendisini dövdüğünü söyler. Adamlarından birine kendini dövdürür. Babası da parayı vermez, Alara da Uzay'ın aklına uyup babasından para çalar ama Uzay onu da gambazlayıp yakalatır. Babası kızı İngiltere'ye yollar.

Ateş babası ile yurtdışına kaçacakken konuşur. Adam Gözde ile gitmekten vazgeçer. Gözde çok ama çok üzülür. Evren'i polise ihbar eder. Yıldızlı  otelin önünde ailesinin gözü önünde onu tutuklarlar. Yıldız  ve Faryalı tam satış için evrakları imzalarken Gözde gelir ve "Sizin hissenizin yarısı için aynı parayı buldum" der.Satış iptal olur ama Evren parası ödendiği için çıkar. Ateş Alara tam çıkış yaparken seslenir ve duygusal bir veda yaşarlar. Kız gider Ateş ise Aslı'ya sarılarak ağlar. Evren otele dödüğünde otelin yeni ortağının Gözde olduğunu görür


Hiç yorum yok:
Write comments