1.09.2016

Yüksek Sosyete 11. bölüm özet. Cansu abisini mi kaybediyor

Süreyya Koran kızını arayıp Mert ile sabah kahvaltısı ayarladığını söyler. Cansu randevuya gitmemek için elinden gelen her şeyi hatta hasta numarasını bile yapsa da annesi illaki gideceksin diye ısrar eder. Aynı durum Bedia Çalhan ve Mert arasında da vardır. Babaannesi resmen oğluna seçim yap der. İki genç de yüreklerinde sevdiklerinin ismi ile mutsuz bir şekilde yola çıkarlar. Mert son anda Ece'ye olan aşkına yenik düşer ve arabadan iner. Babaannesine bir sevgilisinin olduğunu da söyler. Bedia hanım mahcup bir şekilde buluşmaya gider ve torununun rahatsızlandığını söyler. Cansu çok sevinir.

Cansu da Mert de sevdikleri kişiye sandıkları kişi olmadığını anlatmak için sürekli ortam kollarlar ama özellikle Mert'in girişimleri hep sekteye uğrar. Akşam 2 çift lunaparka gider.

Can Koran şirkette tatsız bir sürprizle karşılaşır. Babası söz vermesine rağmen 10 kişiyi işten çıkarmıştır. Adam deliye döner. Akşam yemekte babasına çıkışır. Abla da şirkette yer verilmediği için tartışmaya dahil olur. Meğerse annesi onu da zamanında istemediği biriyle evlendirmiş. Süreyya tüm bu kavganın içinde boşanmak istediğini söyleyemez.


Metin kavgadan sıkılınca soluğu metresi Işıl'ın yanında alır. Kadın ile ertesi gün ev bakmaya giderler. Metin metresine kocaman bir ev alır. Süreyya Koran avukat Levent ile boşanma ve mal bölüşümünü konuşurken hiç bir şey istemez ama son anda fikrini değiştirir. Çünkü Işıl ona kocasının kendisine aldığı ev ile çekilmiş resimlerini mesaj olarak atar. Süreyya artık kendisinin ve çocuklarının olanı almak için savaşmaya karar verir.

Can kavga sırasında kalbi sıkışarak evden çıkıp hastaneye gider. Panik atak geçirdiğini ve bu ortamlarda kalmamasını söylerler. Can da şirkette bir takım evraklar imzalar; kardeşi Cansu'ya veda eder gibi konuşma yapar. Yatına biner ve telefonunu denize atar.

Süreyya o gece kırdığı oğlu ile görüşmekten vazgeçip kutlama yapmak için Levent ile yemeğe gider. Cansu da lunaparktadır. Kız abisinin yatında patlama olduğunu öğrenir ve Kerem'den gelmemesini isteyerek oradan uzaklaşıp marinaya gider. Süreyya da kendisini arayanlardan durumu öğrenince çok üzülür ve durumdan kendisi ile Levent'i sorumlu tutar. Oraya gelen kocası ve büyük kızına bakıp kocasının üzerine saldırır. Cansu annesini teskin etmeye çalışır



Hiç yorum yok:
Write comments