12.09.2016

Seviyor Sevmiyor 9. bölüm özet. İrem intihar eder

İrem Yiğit'e olan aşkına yenik düşer ve evlenme teklifini kabul eder. Deniz ise Tuna'ya ona aşık olmadığı için birlikte olamayacağını söyler. Tuna hep konuştuğu heykelle park da yine konuşurken serseriler saldırır. Önce biraz dayak yese de sonra onları döver. İrem eve gelse de Deniz ile karşılaşmamak için işe kaçar. Otele dayak yemiş halde gelen Tuna ile ilgilenir. Konuşurlar. Tuna ona mutlaka Deniz'in Yiğit ile evleneceğini kendisinin söylemesi lazım olduğunu söyler. Deniz de bu arada İrem'den haber alamamış; Yiğit'in ne tepki vereceğini bulamamıştır. Bununla ilgili hayaller kurar.

İrem Deniz'in yüzüne söyleyemediklerini Tuna yardımıyla kameraya söyler. Bu kasedi Deniz'e verme işini Tuna'ya verirler.

Ertesi gün Yiğit bir sürpriz yaparak onu stajyerlikten editör yardımcılığına terfi ettirir. Neşe hanım bu duruma hayli bozulur ve Deniz'in bu beklenmedik yükselişini başka bir şeylere bağlama ihtiyacı duyar ve internetten araştırma yaparak Yiğit ve Deniz'in okul arkadaşı olduğunu öğrenir

Deniz Yiğit'in odasında kendisine vereceği cezayı düşünürken mesajlarında bu hayata son vericem gibi bir şey yazdığını görür ve çocukluğunda inşaata çıkıp intihar etmesini hatırlar. Üzerine bir de Yiğit İstanbul'un en yüksek yerine çıkıcam diyince iyice durumdan emin olup onu takip eder. Ancak Yiğit o restaurantta İrem ile yemek yemeyi amaçlamıştır. Deniz içeri girer; intihar edeceğini sandığını söyler. Tam o sırada İrem içeri girince ve Yiğit ona hala "Deniz" diyince kız kandırıldığını anlar. Yıkılır. Onu toparlamak yine oraya apar topar gelen Tuna'ya düşecektir. Tuna İrem'in onun için doldurduğu videoyu da seyretmez ve çöpe atar.


İrem Yiğit'in geçmişle ilgili konuşmalarında yetersiz kalır. Üzerine bir de anne babasıyla tanışmak ve hemen de evlenmek istediğini söylemesi ile iyice köşeye sıkışır. Sonrasında Deniz'e bir telefon gelir. İrem intihar etmiştir. Deniz kendisini suçlu hisseder. Tuna çöpten aldığı kasedi ona izletir. Bu seferde Deniz İrem'e onu affettiğini söyleyen bir kaset doldurur. Bunu izleyen İrem hayata döner. Jerkes çok sevinir. İki arkadaş kucaklaşır. Ancak sonradan öğreniriz ki İrem aslında intihar etmemiş; tüm bunlar bir oyunmuş.




Hiç yorum yok:
Write comments