18.10.2016

İçerde 5. bölüm özet. Yusuf müdüre şemsiye şakası

Akın Işık'ın geleceği haberini Yusuf müdürden duyan Mert soluğu Celal ve Melek!in yanında alır. içerdeki sızıntıyı sorgularlar. Kız bu kişinin Sarp olduğunu anlar ama ispiyonlamaz. Gece Sarp'ın yanına gidip "Çok geç olmadan buralardan git" der. Sarp aradıklarımı bulmadan gitmem der. Bu konuşmaları Alyanak duayar. Sonrasında Sarp'ı Umut'un fotografına bakarken görür. Ertesi gün Alyanak fotografı sakladığı yere bakar ve bulamaz.

Sarp müdürü ile buluşur ve gece olanları anlatır. Müdür Akın Işık'ın geleceğini İnterpol'den öğrendiğini anlatır. 5 yıldızlı otellerin güncellenen müşteri listesini Mert inceler ve yırtar. Ama diğer ekip arkadaşları ondan önce fark eder.

Yeni lojistik firmasını karısının değil de Melek'in üzerine yaptırır. 2 Tır ile nakliyat yapacaklarmış . Olayı Davut'a verir. Alyanak'ın işlettiği otoparkta birisi para çaldığı için onu ve yardımcısını öldürürler. Ders olsun diye Sarp'ın yanında yaparlar.

Melek Sarp'ın neden köstebek olduğunu anlamaya çalıştığı için annesine gidip tazminatla ilgili yem atar. Para için yapmadığını anlamaya çalışır. Sarp Melek'in evine gidip neden annemle konuştun der ve bu arada kızın evine böcek yerleştirip kızı dinlemeye başlarlar. Sonra kıyamayıp aygıtı alır.

Celal dinleme aygıtlarının olduğu kral dairesinde Akın Işık'la buluşur. Onların istediği de zaten budur.

Eylem mafyaya tetikçilik yapan çocuk çetelerini araştırırken resim yanlışlıkla Mert'in eline geçer. Yıllardır bastırdığı öfke birden su yüzüne çıkar. Eylem'den adamı nasıl bulacağını öğrenmeye çalışır ama kız söylemez. Füsun anne onu görür ve çocukla konuşur. Eylem kıyamayıp sonrasında çocuğa istediği dosyayı verir

Sabah Füsun annenin iş yerinde yoğunluk olunca birden genç bir çocuk ona yardım eder. Füsun anne çocuğu çok sever. İsmi Barış olan çocuğu sever ve iş verir. Ancak çocuğu oraya başka biri yerleştirmiştir.

O akşam Celal'in oğlunun tiyatro gösterisi vardır ve aynı zamanda nakliyat olayı da o gecedir. Yusuf müdür baskın yapar ama kolilerden şemsiye çıkar. Oteldeki adamı da yakalar ama adam Akın Işık değildir. Yusuf müdür çok fena rezil olur. Mert bu durumu Celal'e yetiştirir.

Bu arada Melek de kendisine göre bir tuzak hazırlamıştır. Bilgisayarına Akın Işık isimli bir dosya koyar ama içinde Sarp'a onun köstebek olduğunu anladığını belirten bir video koymuştur. Eger Sarp o bilgisayara alıp dosyayı acarsa köstebek olduğunu anlayacaktır.

Bu arada Davut cenaze arabası ile malları bir yere götürmektedir. Yusuf müdür Sarp'ı arar.. megerse bu onların Celal'in oyununa bir oyunmuş. Akın'ın geleceğini İnterpol'den öğrenildiğini dinleme ile öğrendiklerinde içerde bir casus olduğunu anlarlar ve ekipten gizli Davut'un arabasına bir izleme aygıtı koyarlar. o sırada Sarp Akın Işık'ın kimliğini öğrenmek için tam kızın bilgisayarını alacakken tiyatro seyreden Celal'in yanındaki adamın yaktığı çakmağı görür ve aldığı hediyeyi tanır. Artık Akın'ın kim olduğunu bildiği için bilgisayara dokunmaz. Bunu gören kız onu öper. hayli uzun olan bu öpüşmeyi Yeşim görür

Hiç yorum yok:
Write comments