31.03.2016

Kara Sevda 24. bölüm özet. Emir'in kardeşi ve Şantajcı belli oldu. Okuyun, öğrenin

Nihan Emir'e Ozan'ın masum olduğuna dair görüntüleri gösterir ve "Senden ayrılıyorum" der.

 Emir Ozan'ın kızı vurduğunu bildiği için durdurmaya çalışır. Nihan onu dinlemez ama kafası da karışmıştır. Nihan polise Emir'in kendisini bırakmadığını tehdit ettiğini söyler.

Nihan aileyi toplayıp olanları anlatmak ister. Ama Emir polise kayıp kadınla ilgili ihbarda bulunur. Polisler eve gelir. ozan fenalaşır hastaneye kaldırılır. Ozan Nihan'ı dinlemez ve yine inkar eder.

Emir babasından yardım ister. Emir de Kemal de Tufan'ın ve şantacının peşindeler.

Emir Tarık'la buluşur ve ondan Nihan'ı getirmesini ister. Tarık ve Kemal kavga eder. Tarık silah çeker. Ama vuramaz. Emir gelir Nihan'ın kendisiyle gelmesini ister. Yüzüğünü çıkarıp Emir'e verir.

Şirketten Tufan'ı alıp depoya götürürler. Fena döverler. Emir Tufan'ı sorguya çeker. Kan tahlilini tekrarlatır. Kardeşi çıkmaz; o da Tufan'ı bıraktırtır.

Zehir de Tufan'ın evine gizlice girer; delil toplamaya çalışır. O içerdeyken başka biri eve girer. Zehir ve Kemal onun peşine düşerler ama adam onları farkedip kaçar.


Zeynep kendinden saklana sırrın ve Emir'in peşindedir. Aklı Nihan'da olan Emir ona dönüp bakmaz bile.

Kemal Hakkı beye Asu'yu da şirketi de istemediğini kibar bir dille söyler. Asu da tabiki en büyük müttefiki olan Kemal'in annesini arar. Anne de kocasını arar. Hüseyin baba Kemal'in kankası Salih ile konuşur. Salih"Kemal ipe sapa gelmez kişilerle canı pahasına uğraşıyor" der.

Leyla ile konuşan Nihan'ın babası; Galip'in Leyla'nın evini alırken dolap çevirdiğini anlar; olayın peşine düşer. İhaleyi tekrar ettirmeye çalışır

Vildan Kemal'in annesine gider. İşbirliği teklif eder. Hüseyin babanın dükkanını Galip darmadağın ettirtir.

Nihan Emir'den boşanmak için dava açar
Tufan Kemal'e bir adres verir. Kemal ve Nihan bir mektup bulurlar. Mektupta Emir'in kardeşi bulunmak istemediğini yazmaktadır.

Şantacımız Emir'e Ozan'ın hakkaten kızı vurduğu görüntüleri yollar. Artık Nihan gidemiyecektir.

Bölümün son sahnesinden anlarız ki Emir'in kardeşi ve şantacımız... Asuymuş









Hiç yorum yok:
Write comments