13.10.2016

No:309 dizisi 17. bölüm özet. Lale ve Onur tamamen ayrılıyor

Lale'yi doktor Onur 'un omzunda ağlarken gören Onur kıskanır ve sinirlenir. Ortam gerilince doktor gider. Onur o gece Pelinsu ile olanları kıza anlatır ama Lale inanmaz ve Onur'u kovar ve herşeyin bittiğini söyler. Onur da kızın kendisine inanmamasına gücenir ve küser.

Ailelere bittiğini söylerler. Pelinsu'yu şirkette ağzı kulaklarında gören Filiz barıştıklarını da duyunca Lale'ye gördüklerini anlatır. Lale Onur'a karşı iyice bilenir ve yeni bir hamle yapma isteğiyle Onurlara gidip eşyalarını toplamak üzere annesi ve ablasıyla harekete geçer. Onur'un annesi ne derse desin onları vazgeçiremez. İsmet babaanne duruma müdahale edip bu ayrılmayı 1 hafta ertelemelerini bu süre zarfında da görüşmemelerini ister. Herkes bu teklife "Tamam" der.

Fakat ne Onur ne de Lale bu hafta boyunca mutlu değillerdir. Sürekli birbirlerini düşünmektedirler hatta Onur işle ilgilenmemeye toplantıya bile gitmemeye başlar. Samet ve Kurtuluş onu konuşturup rahatlatmak isterler ve bir yere yemeğe giderler. Onur aşkını ve ızdırabını anlatır. Aynı anda da kız kardeşleri ve annesi Lale'nin içini dökmesine yardımcı olurlar. Kurtuluş ve Samet Onur'un suçsuzluğunu ispatlamak için o gece bardaki kayıtları alırlar.

Kurtuluş hem Nilüfer'e yeni parasını verdikleri galeriyi göstermek hem de Onur'u aklayan görüntüleri vermek için karısını iş yerine çağırır. Nilüfer de hemen kaydı Lale'ye götürür.

Bu arada Erol  japonlarla Onur ve Pelinsu'nun katılacağı bir yemek ayarlamıştır. Filiz Pelinsu ve Erol'un konuşmalarını dinleyerek bu bilgiyi Lale'ye aktarır. Lale Onur'un masumiyetini öğrenince nişanlısını kimseye kaptırmamak için hemen kızların yardımıyla hazırlanır ve Filiz'le o yemeğe gider. Kapıdan girer ve Pelinsu'nun gözlerine bakarak Onur'u dudaklarından öper.

Hiç yorum yok:
Write comments