18.10.2016

Paramparça 76. bölüm özet. Cihan Selmayı ve Hazal'ı öğreniyor

Dilara kardeşinin Harun'un karakola götürüldüğü haberini getirmesi ve ortalığı velveleye vermesine sinirlenir. İki kardeş çok kötü kapışırlar. Harun ifadesini verip karakoldan ayrılır. Candan ise bu haberi yakın arkadaşı Asu'dan duyup gazeteci bir arkadaşına verir.

Hazal iş yerinde Mithat'ı bir bayanla samimi görür ve müşteri olan bu kadına ters davranıp şirketin büyük bir kayba uğramasına sebep olunca babası olaya müdahale eder. Müşteriden özür dileyip işi alması için kızı ikaz eder. Mithat'ın da yardımıyla işi geri alır.

Cansu karşıdan karşıya geçerken bacağı kilitlendiği için yürüyemez ve kıza bir motorsiklet çarpar. Deniz ve Cihan beraberken gelen bu kaza haberi ile hastaneye giderler. Dilara da oraya gelir. Doktor bir ilaç verecek eger vücuttaki belirtiler azalırsa kızın 'parkinson' olduğu anlaşılacaktır. Eger parkinsonsa zaten çok kötü bir ölüm Cansu'yu beklemektedir. 

Doktordan bu haberi alan Dilara'nın sinirleri boşalır ve ağlamaya başlar. Cihan'la sarılışırlar. Çiftin bu halini oraya gelen Keriman fotograflar ve Harun'a gönderir. Dizi boyunca Harun kadına çeşitli kıskançlıklar yapar. Kendisine inanmaz ise gereğinin yapmalarını söyler. Dilara da gereğinin Harun'un halasını şikayet etmesi olduğunu söyler. Adam önce ayak direse de evliliğini kurtarmak için kabul eder. Polisler Mahide'yi karakola götürseler de kadın ifade verip çıkar.

Cansu'nun hastalık haberi alan Ozan ve hatta Hazal çok üzülür. Hazal kardeşinin evine gidip alttan alır. İki kız kardeş arasında barış sağlanır. Cansu hamileliğinin riske girmemesi için doktorun verdiği hapları içmemektedir. Özkan kendi ailesi ve Gülseren'in ailesinde parkinson olup olmadığını araştırma işini üstlenir. Gülseren'in akrabasına ulaşmaya çalışır.

Deniz annesinin arkadaşı İnci'nin söylediği yalanlara inanmak ister ve babasıyla barışır. Ertesi gün eski mahallesine gittiğinde annesinin öldüğü gece oraya geldiğini sandığı gazetedeki Rahmi Gürpınar'ın resmini gösterir. Adamlar haliyle Rahmi'yi tanımazlar. Deniz tarife uygun kişinin babası olduğunu anlatınca onun resmini gösterir. Komşular annesinin öldüğü gece kavga ettiği kişinin Burhan bey olduğundan emindirler. Deniz bir kez daha yıkılır.

Mahide Dilara'nın telefonuna yerleştirdiği program ile kadının konuşmalarını dinlerken Burhan beyden haberdar olur. Onunla konuşur ve intikam için beraber hareket etmeyi planlarlar. Mahide gazetelere Rahmi Gürpınar'ı görenlere 1 milyon vereceğini ilan eder.

Selma Pak isimli kadın haberlerden anladığı bu Cihan - Harun düşmanlığını fırsat bilerek Cihan ile konuşup kendisinden yardım ister. Harun'a da gidip kendisini işe almasını ister. Sonra da bu işe alım sözleşmesini Cihan'a gösterip ölen kocasının ve kendisinin Harun yüzünden nasıl felakete sürüklendiklerini belgeler ile anlatır. 

Asu araba almak için Harun'dan para ister. Bu telefon konuşmasına şahit olan Dilara kardeşiyle kavga edip parayı yollatmaz. Parasız kalan Asu çaresiz Candan'dan onunla kaçakçılık işine kuryelik yapmak istediğini söyler. Adamlarla buluşurlar. Ozan o adamlarla teyzesini görür  

Ozan Hazal'ın otele bilerek zarar verdiğini düşünmektedir. Bir arkadaşı kızın cebini ve bilgisayarını dinlemeye alır. Hazal evde hasta yatıyorken Mahide onu arar ve kendisine gelmesini ister. Kız hasta olduğu için gelemeyeceğini söyleyince Mahide yine "Sen sevdiğin adamı öldürdün; ben olmasam hapislerdeydin" der. Bu konuşmayı Ozan ve o sırada odaya giren Cihan duyar.


Hiç yorum yok:
Write comments