28.11.2016

Bodrum Masalı 14. bölüm özet. Yıldız'ın sakladığı sır ne?

Evren Faryalı ile buluşur. İki erkek içindekileri döker; kozlarını paylaşır. Faryalı onu karısını tanımamakla suçlar. "Yıldız aşkından ölse bu saatte buraya gelmez. Tüh sana" der ve gider. Evren eve gittiğinde şöminedeki kutuyu ve resimleri gördüğünü söyler. Eger o kutuyu içindekiler ile yakmazsa sadece ikisinin bildiği bir sırrı Faryalı'ya söylemekle tehdit eder. Yıldız bu sırrın öğrenilmesinden çok korkar.

Öte yandan Ateş ve Kelebek malzemeleri çalıp tam gidecekken gözcülük yapan Aslı yüzünden yakalanırlar. Ancak bu Alara'nın Aslı'nın güvenilirliğini sarsmak için yaptığı bir komplodur. Yakalattığı çocukları karakol önünde beklemektedir. Onları kurtarıp kahraman olmayı planlamaktadır. Ancak Aslı'nın günlüğünde yazanlar yüzünden iyilik yapmaya başlayan Uzay onları kurtarır ve arabaya dönen dolapları anlatan bir mektup bıraktırır. Aslı'nın telefonuna Alara'nın karakol önünde onları bekleyip makyaj yaptığı fotografı da yollayınca Ateş soluğu Alara'nın yanında alıp kıza "Benden uzak dur" der. Planları ters tepen Alara arabasından bir hışımla çıkıp Aslı'ya bağırmaya başlar. Ateş onu durdurmaya çalışsa da laflarının arasında annesi ile ilgili şeyler de söyler.

Aslı o andan itibaren Ateş'e bariz kötü davranmaya başlar çünkü ona söylediği çok özel bir sırrı Alara'ya söylemiştir. Ateş ne yaptıysa kendisini affettiremez. Alara Uzay'a gidip planlarını bozduğu için çocuğa yüklenir. Gönenç Uzay'ı kurtarmak için kendisinin basına haber sızmaması için yaptığını söyler. Uzay Gönenç'in Gözde'yi unutamadığını farkedip ona da bir iyilik yapmak ister.

Gözde'ye gidip Gönenç ile arasını düzelteceğini ve söylemesi gerekenleri söyler. Gönenç'e gidip kadının telefonundaki mesajların Evren ve Cahit'in işi olduğunu kendisinin de yardım ettiğini söyler. Oteldeki baskını da onların planladığını söyler. Gönenç ikna olmuştur. Tekrar Gözde ile devam etmeye karar verir.

Şule odaya gelip yatan Faryalı'nın cebinde Yıldız ve ikisinin gençlik fotografı ve arkasında onu beklediğini yazan notu bulur. Kıskançlıktan ve hırstan Yıldız'ı ilk gördüğü yerde suçlar. Bu konuşmaya ve Yıldız'ın suçsuz yere suçlanıp üzülmesine şahit olan Faryalı pahalı bir hediye verip Şule'yi hayatından çıkarıp memleketine yollar.

Ateş ve Kelebek çaldıkları malzemelerle pizza restaurantını söz verdikleri gibi oluştururlar. Aslı da onlara yardım eder. Su Kelebek'e sevdiği birisinin onun için bir şey yapmasını istediğini söyler. Pizzacı açılışına hiç bir şeyden haberi olmayan Su'yu da getirirler ve öğretmen kıza arkadaşları sayesinde keman dersi vermeyi kabul ettiğini  söyler. Su Kelebek'le güzel bir konuşma yapar ve elini tutar. Aslı da üniversite için İzmir'e gidecektir. Restaurantta herkese veda edip çıkar.

Yıldız Evren'in zorlaması ile resimleri Faryalı'nın yanına gidip yakar. Evren bu sahneyi görür. İki erkeğinde görmediği ise Yıldız'ın Faryalı'nın ona devretteiği kendisine ait olan kolyeyi yakmayıp boynuna taktığıdır.

Uzay Aslı'ya mesajlar atıp onunla konuşmaktadır. En son gideceği gece onu bir parka çağırır. Annesi ile ilgili gerçekleri öğrenebileceğini söyler. Kız oraya giderken de Ateş'e kızın o parkta olduğunu söyler. Ateş Aslı'yı bu hayranıyla göreceğini zannederek oraya gittiğinde ıssız parktaki bir adam kıza asılır ve saldırır. Ateş ortaya çıkıp adamı dövüp kızı kurtarır ve kızı kurtaran kahramanların yaptığı şeyi yapar. 'Kızı öper'

Hiç yorum yok:
Write comments