26.11.2016

Kiralık Aşk 62. bölüm özet. Ömer ve Leprikon arasındaki bağlantı ne?

Pamir ani bir kararla Defnelerin evine gidip Türkan teyzeye "Bilmeniz gereken şeyler var" demişti. Adam içeri giriyor ve gerçeği yani Ömer'in geldiğini ve ikilinin görüştüğünü söylemeyi düşünür. Kafasında böyle olursa ne olacağını düşündüğünde kadının fenalaştığını abisinin çok kızdığını falan düşünür ve "Biz Defne'den çok memnunuz. Önü çok açık" der.

Defne ise Ömer'in evine geldiğinde Neriman hanımı orada görür ve konuşmadan çıkar. Ömer Neriman hanıma "Defne'yi nereden buldun?" diye sorar. Neriman hanım da "Onu sen seçtin. Restaurantta bir kızı tutup öptün. Ben de ordaydım. Kızı buldum ama onu sen seçtin" der. Neriman PAmir'e gidip "Oyun bitti. İptal. Defne'nin peşinden koşmana gerek kalmadı. Defne mirası geri çevirmiş" der.

Sinan sabah iş yerinde Seda ile konuşur ve akşam yemeğe davet eder. Seda kızı Lara okulda hastalanır. Seda ise kendisinin Sinan ile görüştüğü ve aklı olduğu için kendini kötü hisseder. Sabah kendisini merak edip gelen Sinan'a "Görüşmek istemediğini; tüm zamanını kızına ayırması gerektiğini" söyler. Sinan ne söyleyeceğini bilemez ve kalkıp gider. Ona gelen Pamir'e olanları anlatınca Pamir onu teselli eder ama Seda çok üzgündür.

Ayşegül'ün Narin ismindeki kız kardeşi kursa gitmek için İstanbul'a ablasına gelir. Türkan teyze kızı İso'ya yapmayı kafasına koyar. Narin de İso hakkında sorular sorunca Ayşegül kötü olur. İso da tanıştırılmaya yanaşmaz. Akşam Türkan teyzelere gittiğinde Narin'i oraya çağırıp illaki tanıştırırlar. İso konuşmayı kısa kesip çıkar.

Sinan Seda'ya söz verdiği gibi Stil vagonu'nda beraber çalışmaları için Ömer'i ikna etmeye çalışır ama Ömer Pamir orada oldukça olmaz diye tepkisini ortaya koyar. Onu ikna edebilecek tek kişi Defne'dir. Sinan Ömer'i ikna etmesi için Defne'yi ikna etmeye çalışır. Defne ısrarlara dayanamaz ve Ömer'e "Seni ikna etmeye çalışıyormuş gibi yapıp kurtulmaya çalışır. Sinan bu sefer önce Pamir'e gidip eski günleri hatırlatmaya çalışır ardından da Ömer ile konuşup onun yumuşamasını sağlamaya çalışır.

Neriman hanım sabah uyandığında kendisini gençlik yıllarında sanarak kalkar. Şu an hayatında olan kimseleri tanımamaktadır. Defne Ömer'e yemeğe gider. O çok istediği kahve makinasını hediye olarak getirir. Pamir akşam Ömer'e gelerek basket oynamaya çağırır. Konuşurlar ve tekrar arkadaş olmak istediğini söyler. Sorun kalkmış gibi görünüyordur.

İkilimiz Ömer'in evinde ev partisi vermeye karar verirler. Alışveriş yaparlar. Tüm sevdiklerini çağırırlar. Yemek güzel geçer. Defne Ömer'e bir eskiciden hediye olarak 'Leprikon' diye bir heykelcik alır. İrlandalı ayakkabı yapıp satan cinlere verilen isimmiş. Ömer heykelciği görünce eski bir anısını hatırlayıp fenalaşır. Acaba Ömer'imize ne olmuş olabilir.






Hiç yorum yok:
Write comments