20.12.2016

İçerde 14. bölüm özet. Yusuf müdür vuruluyor

Geçen bölüm sonunda Mert Coşkun'un evini bulmuş yukarı çıkıp onu beklemeye başlamıştı. Bu bölüm de oradan başlıyor. Ancak yıllardır kaçmaya saklanmaya alışık Coşkun; evden çıkarken bir kürdanı kapadığı kapının arasına sıkıştırmış. Eve girerken bu kürdanın düştüğünü gören adam eve girmekten vazgeçerek cam yansımasından da yukarıdakinin Mert olduğunu anlayıp tüymüştü. Sonrasında çocuğu arayıp "evi sana bıraktım. aileni söyliyim mi?" diye dalga geçer.

Geçen bölüm Leyla hanım ve avukat patron dedikleri kişi ile buluşmuş bunun ise Sarp olduğunu görmüştük. Megerse Sarp avukatı takip ettiğini sandığında bilerek onu bu eve çekmişler. Onunla konuşup Celal'i bitirmek ve kardeşe kavuşmak üzere bir anlaşma yaparlar. Soru sormayacaklardır; her şey Sarp'ın dediği gibi olacaktır ve patron isminde birini uydururlar.

Celal babanın adamları otopark tahsilatlarını almaya gittiğinde patronun adamları onlara engel olup paraları ellerinden alır. Davut da gittiği bir yerden eli  boş döner. Celal Mert ile görüşür. Bir telefonunu yerini bulmasını ister. Mert de ona Yusuf müdürün istifa ettiğini söyler.

Yusuf müdür tam Mert'e 'gizli dosya'dan bahsedecekken içeri emniyet müdürü girer ve Yusuf'un istifasını kabul etmediğini söyler. Böylece gizli dosya da Mert'in eline geçemez. Ama çocuk Celal ile ilgili olduğunu anlayıp merak eder. Bir taraftan da avukatın numarasının yoğun bulunduğu yer olan Leyla'nın evinin adresini tespit edip Celal babaya verir. Davut ve Sarp eve doğru hareket etselerde oraya yakın başka bir ekip daha önce eve varıp etrafı sarar. Sarp Leyla'ya haber verse de kadın evden çıkamaz. Hizmetçi kıyafeti giyerek durumu kurtarır. Avukat eve gelip "Bu ev benim" diyince onu alıp götürürler. Avukatı sorgularlarken Sarp; Celal'e attığı bir mesajla adamı kurtarır.

Alyanak avukata Köstenceli'yi bitirenin Sarp Yılmaz olduğunu söyler. Adam şaşırır ve şüphelenir. Sarp kendisini kurtarsa da avukat ondan şüphelenmeye başlamıştır ve Alyanak'ın sözlerini Leyla'ya da söyler. Kadının öfkesi tetiklenir. Avukat Alyanak ile bir restaurantta buluşur. Leyla da yan masadan onları dinlemektedir. Alyanak masadan kalktıktan sonra da adamı takip  edip Leyla'yı görüp tanır. Kadının aracını takip edip evini öğrenir.

Mert eski evde Melek ile buluşur. Kıza her baktığında Celal babanın söyledikleri aklına gelir. Melek sorularla onu sıkıştırsa da Mert geçiştirir. Füsun teyze akşam yemeğine Melek ve Mert'i de çağırır. İki çift anne ve Barış beraberce yemek yerler. Megerse o gece Umut'un doğum günüymüş.

Otopark kavgası sırasında yaralanan Celal'in adamlarından biri polise patrondan bahseder. Leyla Sarp'a "Kocamın ölümünden sen de sorumlu musun?" der. Sarp olanları anlatır. Kadın ikna olmuş gibi davranır ama kadın Celal'in de Sarp'ın da ölüm emrini verir.

Celal Hüsnü ve adamını yakalar sonra da salıverir. Avukatın adamları evden çıkışta Celal babayı çapraz ateşe almak için hazırlanırlarken avukat da Sarp'ı öldürmek için hazırlanır. Avukatın adamları yanlışlıkla Hüsnü ve adamının bulunduğu aracı tarar. Celal de patron zannettiği Leyla'yı yakalamıştır. Leyla'nın adını Celal'e tekrar taraf değiştiren Alyanak vermiştir. Celal Leyla'ya sorular sorar

Sarp Celal'i eski bir eve çağırır ama oraya avukat gelir. Onları uzaktan Yusuf müdür takip edip izlemektedir. Avukatın elinde arkasında silah olduğuınu gören müdür ateş açar. İkisi de yara alır. Bacağından yaralanan müdürünü kaldırırken avukat yine ateş açar. Müdür Sarp'ın önüne geçip gögsünden vurulur. Avukatı vurup öldürür ama müdür de fena vurulmuştur.






Hiç yorum yok:
Write comments