13.12.2016

İçerde Dizisi 13. Bölüm Özet. Patron kim?

Mert; Coşkun'dan bir ailesi olduğunu öğrenmişti. Sonrasında adam kim olduklarını söyleyemeden telefonu kapatmıştı. Melek Mert'in evine gider. Mert kıza Coşkun'un yaşadığını da bir ailesinin olduğunu da anlatır. Mert'in aklına takılan şey Coşkun'un Celal ile neden uğraştığıdır. Kendisinin polis olduğuyla ilgili olduğu söylenmişti ama  Coşkun bununla hiç ilgilenmemişti. Coşkun'un tek istediği Celal'den intikam almaktı. İyi de Coşkun'un Celal ile ne derdi olabilirdi ki.. Tüm bu sorular Mert'in kafasını karıştırmaktadır. Melek de bir türlü taşları yerine oturtamaz.

Sarp ise Yusuf müdüre sevkiyat ile ilgili bilerek yalan söylemiş onun kendisi gibi dost kazığının ne olduğunu anlamasını istemişti. Oysaki Celal bu kadar ortalık karışıkken sevkiyat ile uğraşmak istemeyip iptal etmişti. Celal; Sarı Hüsnü'nün adamını yakalayıp onu konuşturur. Avukat bir adam gelip onlarla anlaşmış; Celal'i bitirmek için uğraştığını söyler. Sarp tam kardeşinden ümidi kesmişken kardeşi gece rüyasına girer

Yusuf müdür üst üste gelen yanlış baskınlar ve içerideki adamıyla yaşadığı bu olay üzerine istiffa etmeyi düşünmeye başladı. Bir taraftan da acaba kaçırdığı çocuk Umut'u yanına mı aldı diye düşünmeye başladı. celal'in etrafındaki kişilerin doğum zamanlarına bakıp tabi ki bunu bulamadı.

Sarı Hüsnü ve Alyanak Hüsnü'nün mahallesinde kendilerine bir şey olmayacağını düşünerek gezerken Sarp ve adamlar Sarı Hüsnü'yü kaldırıp Celal'e getirirler. Celal yeni düşmanı avukat ile ilgili bilgi alır ve Sarp'ı onu gözetlemesi için yollar. Sarp adamı bir eve kadar izler ama izlediği evle alakasını kuramaz. Biz anlarız ki Köstenceli'nin eşi imiş. Yeni oyuncu Şenay Akay diziye dahil oldu

Mert Celal babanın Coşkun'la ilişkisini anlayabilmek için onun telefonuna Coşkunmuş gibi mesa atar. Celal baba adamın yaşamasına çok şaşırır. Arar Mert de Celal de konuşmaz. Sonrasında buluşmak için mesajlaşırlar. Celal ile mesajlaşır ve Coşkun ile ilgili suya sabuna dokunmadan konuşurlar. Merkeze gittiğinde Coşkun'un telefonunun 1 ay boyunca nerelerde yoğun olarak bulunduğunu araştırmasını ister. Yusuf müdür ise adli tıbba verdiği gömlekteki kanın Umut'a ait olmadığını söylerken; bu olayı neden araştırdığını sorar.

Celal olayı öğrenilmesin diye kızını yurt dışına göndermek ister. Adamlarını da alıp avukatın mekanına gider. Benim kim olduğum önemli değil önemli olan patronum der ve Celal'i sevdikleri ile tehdit eder. Onlara patronu ile ilgili bir hikaye anlatır. Celal ve adamları eve döndüklerinde sevdiklerinin aslında tehlikede olmadığını da taksici hikayesinin bir bilgisayar oyunu olduğunu da öğrenirler. Celal öfkeden deli olur ve avukatın mekanına tekrar giderler

Mert Coşkun'un öldürdüğü adamı Hayati'nin takıldığı kahveye ailesine Coşkun'un fotograflarını gösterir. Coşkun da yıllar önce Umut'u kaçırdığı eve gider ve ailenin yeni adresini bir komşularından öğrenir. Akşam Füsun teyzeye bir ailesi olduğunu söyler. Kadın çok sevinir. Umut da senin aileni araman gibi o da beni arıyordur der.

Yusuf müdür ve Sarp buluşurlar adam istifa edeceğini yerine birini bırakacağını söylerken Mert'in de evinde Celal baba onu beklemektedir. Mert'in kendisinden işkillendiğini anlayan Celal ona Melek ile ilgili gerçekleri anlatır. Melek'in öz kızı olduğunu ve annesini de kendisinin öldürdüğünü bu yüzden Melek'e anlatamayacağını söyler. Coşkun'u da kendisinden para sızdırdığı ve gerçekleri açıklayacağı için onu öldürttüğünü bu yüzden de adamın kendisinden intikam almak istediğini söyler. Mert ikna olur ve o da Celal'e Coşkun'un bir ailesi olduğunu söylediğini söyler. Yusuf müdür de Sarp'a yerine kendisiyle irtibatta olması için Mert'i bırakacağını ve casus olduğunu anlatacağını söyler.

Celal ve adamları avukatın mekanına gittiklerinde orayı boşaltılmış olarak bulurlar. Adamlar ona mektup bırakmışlardır ve mektupta Melek'in öz babası olduğunu bildiğini yazmaktadır. Sonrasında arayıp göz dağı verdikleri gibi çıkışta da konuşurlar. Celal yakaladığı adamları iyi niyet göstergesi olarak salar.

Mert ise Coşkun'un telefon sinyalinin yoğun olarak bulundu yerleri araştırtarak evini bulur ve içeri girer. coşkun da o sırada Mert'in ailesinin adresini aramaktadır. Füsun teyzeyi görünce tanır. Merkezde Yusuf müdürün istifa ettiği haberi dolaşır. Yusuf müdür Mert'in gelmesini ister. Mert'i arayıp haber verirler. Coşkun tam eve girecekken bölüm biter.

Avukat Köstencelinin eşi Leyla ile evinde buluşur ve patronla görüşmek için bahçeye çıkar. Orada arkası dönük birisi vardır ve ona "Herşey istediğiniz gibi UMUT bey" der. Ve o kişi arkasını döndüğünde bir de görürüz ki patron diye bahsedilen kişi Sarp'mış



Hiç yorum yok:
Write comments