23.12.2016

Kiralık Aşk 66. bölüm özet. Ömer düzelecek mi?


Kiralık Aşk dizisinin bu bölümünde Defne ve Ömer burada kalmak istemeyerek Roma'ya gitmeye karar verirler. Ömer iş yerine erken saatlerde giderek Sinan ile konuşur. Gideceğini söylemez ama Sinan adamın gideceğini anlar. Neriman hanım, Koray ve Necmi beye haber verir. Hepsi gelir ama Neriman hanım o kadar isabetli konuşur ki kalmaya karar verirler.

Nihan oğlunun Defne'yi özlediği için uyumadığını fark edip Defoya götürür. Konuşurlar. Roma'ya gideceğini söyler. İso ertesi gün bunu duyunca O da Defne ile konuşmaya gider. Defne onlara rest çektiği için anneanne de pek iyi değildir. Gitmediğini öğrendiklerinde çok mutlu olurlar. Dükkan gelen İso ve Ayşegül arasındakileri fark eden Serdar İso'yu kenara çekip uyarır.

Seda iş yerine geldiğinde Pamir'in gittiğini öğrenir üstüne Sinan da ona tavır yaparak konuşmak istemez. Eve gittiğinde ise eski kocası karısı ile barıştığı için tekrar gider. Lara yine üzülür. Ertesi gün iş yerine gittiğinde ise yeni bir sürprizle karşılaşır. Eski kocası Seda'nın bekar bir anne olduğunu ve çok uzun saatler boyunca çalıştığını öne sürerek kızının velayetini almak için dava açacakmış. Kadın bunu duyunca yıkılır. Sinan isle konuşur.

Sinan Ömer'in gitmemesine çok sevinirken birden Seda'nın kızından ayrılma ihtimali ile sarsılır. Acaba Seda'ya evlenme teklif etmeli midir? Kafası karışan Sinan Neriman hanıma gider. Orada olan Koray ile adamın daha da kafasını karıştırırlar. Ancak Sinan yine de kalbinin sesini dinler ve Seda'ya evlenme teklif eder. Romantik olmayan teklifi Seda'nın reddeceğini düşünmesine rağmen akşam evine gelen Seda Sinan'ın evlilik teklifini kabul eder.

Ömer iyi değildir. Geceleri kabus görmekten korktuğu için hemen hemen hiç uyumamaktadır. Sonra birini arar. Sabit numarasını alır ve oraya geleceğini kötü olduğunu söyler. Aldığı telefon numarasını bir dergi içine koyar. Ertesi gün Defne'ye uyuyamaması ile ilgili bir yere gitmesi gerektiğini dönünce her şeyin düzeleceğini söyler. Gittiği günün gecesi evde sıkılan Defne şans eseri numarayı bulur. İtalya numarasıdır ve bir bayan açar. Defne nereye koymayacağı bu sorun ile yatağa gider. Elinde numara ile uyuyakalır. Ömer gece gelir ve her şeyin artık düzeleceğini söyleyerek kızın yanına yatıp sarılır.


Hiç yorum yok:
Write comments