30.01.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 14. bölüm özet. Gözde kayıp

Kartepe'de araçlarının benzini bittiği için mahsur kalan çiftlerimiz bir ev bulurlar. Hayat ve Cerrah da oteldekiler aramaya çıkacağı zaman kardeşlerinin kaybolduğunu öğrenir. Onlar da aramaya çıkar.  Araç yolda kalsa da evin bacasının dumanından kardeşlerini bulurlar ve ertesi gün sabahtan İstanbul'a geri dönerler.

Okulda Burak ve Gözde beraberliklerini ilan edince arkadaşlarının acıyan bakışlarından rahatsız olan Sevda da Koray ile birlikte olduklarını söyler. Tarhan "Madem Sevda'dan vaz geçtin niye bana söylemedin" der. Asya "Madem Sevda'yı unuttun o zaman neden Sevda?" der.

Asya'yı üzgün gören Loçko kendi yüzünden zanneder. Ona yakın davranır. Koray'ın yeni planı vardır. Sınıftaki çocuklara yakın davranıp Gözde ve Burak'ı yalnız bırakmak ve birbirlerinden bıkmalarını sağlamak. Çocukları okul çıkışı evine davet eder. Sevda'yı kırmamak için gelen çocuklara iyi davranır. Sevda ise Koray'ın odasında bulduğu defteri çocuğa sorar. Koray da mecburen kıza babasının diğer kadından bir çocuğu olduğunu yani bir kardeşi olduğunu söyler. Kız çok şaşırır

Cerrah; Hayat'ı arayıp civcivin artık çalıştığı haberini verir.  Hayat sevinerek garaja gelir. Bu arada asıl bomba Şerif müdürün evlenme teklifini kabul eden Birtanem hanımın düğün hazırlıkları için tüm ayrıntıları yapmayı istediğidir. Şerif müdür ne kadar ucuza kaçmak istese de kadın işi abartmaktadır. Hayat hocayı zorla nedimesi yapar. Şerif müdür de sponsor olmasını düşündüğü Cerrah beyi sağdıç yapar ve düğün hazırlıkları tüm çılgınlığıyla devam eder.

Zeynep'in sesini beğenen menejer; kızın üvey annesinin evine gidip sözleşmeden ve paraddan bahsedince kadın birden bire kıza acayip iyi davranmaya başlar. Kızı eve tekrar çağırır ve menejeri de çağırıp sözleşme olayını oldu bittiye getirmeye çalışır.

Gözde ablasına karşı isyan bayrağını açmış durumdadır. Ablası ne dese tersini yapmaktadır. Ablası da cezaları ve disiplini arttırır. Buna ragmen Gözde Burak'ın akşam takımdan arkadaşlarla gece clube gitme teklifini kabul eder. Nadir'i atlatıp clube gider. Alkolü fazla kaçırıp dağıtır. Burak ablasından izin aldığını zannettiği kızla başa çıkamamaktadır. Ablası kızı arar. Burak açar ve Hayat'a bulundukları mekanın konumunu yollar. Hayat ve Cerrah gelir. Kardeşini tuvalette arayan Hayat kardeşiyle değil telefonu ve çantasını bırakıp kaçmış bir kardeş gerçeğiyle karşılaşır.



Hiç yorum yok:
Write comments