19.02.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 17. bölüm özet. Burak ve Gözde'nin zor anları

Geçen bölümün sonunda Hayat Bazen Tatlıdır da Cerrah'ın Hayat'a yaptığı müthiş evlenme teklifini ve Burak'ın Sevda'yı öperken Koray ve Gözde'ye yakalanmasını izlemiştik. Hayat teklifi kabul ederken Gözde Burak ile olan ilişkisine son noktayı koyar. Gözde çok sinirli olduğundan Hayat evlenme teklifini ve cevabını söyleyemez

Okuldaki herkes Burak'a tepkili davranmaya başlayınca çocuk hatasını anlamaya başlar. Özellikle
en yakın arkadaşı Onur'un Zeynep ile birbirlerine aldıkları hediye ve o hediyeler için en sevdikleri şeyden vazgeçmeleri ona dokunur. Arkadaşlarına sattıkları eşyaları geri alıp verir. Zeynep sevinip daha anlayışlı davranırken Onur hala Burak'a sinirli olduğundan ters davranır.

Koray ise evde okulda sürekli Sevda'yı düşünmeye başlar. Nedenini kendisine bile itiraf edemez. Hayat ve Cerrah kardeşlerini ve Zeynep'i akşam yemeğinde buluşturup onlara evleneceklerini söylerler. Gözde en başta tepkili davransa da Koray'ın kendisine söyledikleriyle sakinleşir.

Sevda kardeşi Ebru ile konuşmaya çalışsa da kız çok ters davranır. Koray sonrasında gidip kızla konuşup yumuşatmaya çalışır.

Birtanem hanım Cerrah beyin Hayat hocaya yaptığı muhteşem evlenme teklifi karşısında Şerif müdür den benzer romantik bir teklif ister. Bu istek komik olaylar yaşanmasına sebep olur.

Asya Loçko ile birlikte olduklarını gizli yaşamak istemez. Herkese duyurmak ister ama Loçko Abidin'in üzülmesinden korktuğundan çekinir. Bir kaç kez söylemeye teşebbüs etse de söyleyemez.

Burak Gözde ile barışmak istediği için okulun bodrumuna çağırır. Yanlışlıkla kapı kapanır. İçerde kalırlar. Kapıyı açmaya çalışırken de bir boruya vurup içeriye gaz girmesine sebep olurlar. Hızla yayılan gaz yüzünden öksürmeye başlarlar. Arkadaşları onları aramaktadır

Hayat Cerrah'ın evlilik teklifini kabul etse de adamın eski hayatı ile ilgili endişelidir. Arkadaşı Yeşim'in desteği ile birkaç oyuncuya Cerrah'ı sinirlendirecek şeyler yaparlar. Adam hiç sinirlenmez. Hayat'ın tuvalette olduğu bir an kadının telefonuna gelen mesajı okuyan Cerrah oyunu anlar ve o da bir oyun kurar. Sadri ile yaptığı şüpheli bir telefon konuşması sonrası Hayat'ın kendisini takip edeceğini bilerek evine gider. Bir adamı baygın halde arabasının bagajına koyarlarken Hayat'ı görürler. Kadın kaçmaya çalışırken kaçırıp elini gözünü bağlayıp bir eve getirirler. Cerrah da ordadır

Hiç yorum yok:
Write comments