22.02.2017

İçerde 22. bölüm özet. Yusuf ekibindeki köstebeği fark eder

Mert sarnıçta Celal babasına nottan ve dna raporundan bahseder. Şuan için testten geçmiştir.

Sarp da sahte sevkiyatı fark edip bastırtmaz. Celal ona yeni bir iş verir. Bir çanta para ile Alyanak'a gitmesini ve kumarhanede kumar oynamalarını tembihler. Gidip bütün parayı kaybederler.

Gökhan; Yusuf müdürün oğlu olduğunu öğrenir. Yusuf da yeni öğrendiğini anlatır.

Eylem telefon numarasının cafe sahibi bir kadına ait olduğunu öğrenince adrese gider. Oraya gelen Davut'u görünce Celal baba ile ilgili bir iş olduğunu anlayıp bunu Mert'e sorar. Mert de kadının Celal babayla ilgili muhbiri olduğunu söyler.

Alyanak ve Sarp kebapçıya gelir. Celal planını devreye sokar ve kumarhanedeki kadının ona verdiği kartla arkasında bir saat ve yer yazan kartı değiştir. Amacı Sarp Yusuf'a bu yeri ve saati söyleyecek mi? Baskın hazırlığı olacak mı diye gözlemlemektir. Sarp kartın üzerindeki kartla kadının ona verdiği kart üzerindeki yazıları karşılaştırarak bunun tuzak olduğunu anlar.

Yaşar'ı hapishanede diğer mahkumlar sıkıştırır. Sağlam bir kavga olur. Yaşar bıçaklanır ameliyata alınır. Ameliyattan çıkıp da yoğun bakımdayken Celal yine öldürmeye teşebbüs eder ve başarılı olur.

Sarp Celal'in kendisine kurduğu tuzaktan kurtulurken Celal de kumarhanedeki Handan hanım ile görüşüp beraber çalışalım der. Kadın biraz da aşağılayarak teklifi reddeder. Celal sinirden kudurur. Mert'e kumarhaneyi basması için tiyo verir. Tam da o sırada Yusuf müdürden izin alan Sarp da kumarhaneye Handan ile konuşmaya gitmiştir. Handan yanına Sarp'ı da alıp kaçar. Fakat içeride olmaması gereken bir çanta kalmıştır. O çantayı Mert bulur ama kimseye söylemeden saklar.

Celal çantayı Mert'ten alır ve Handan'a verir. Handan Sarp'ı arayıp Celal babanın çantayı getirdiğini artık onunla çalışıcağını söyler. O sırada Sarp'ın yanında bulunan Yusuf bunu duyunca baskın yapan ekibin içinde bir casus olduğunu anlar ve Sarp ile onu da bulacakları için sevinirler


Hiç yorum yok:
Write comments