14.02.2017

Paramparça 91. bölüm özet. Mithat ve Harun ölüyor

Geçen bölüm Damir'in planladığı saldırıda Harun oğlunu korumak için ona kendisini siper etmiş kendisi yaralanmıştı. Bu bölüm de tam olarak buradan başladı. Yıldırım kolundan hafif yaralanırken cama en yakın olan Mithat çok ağır yaralanır. Harun'un da sırtında 4 tane kurşun vardır. İkisi de ameliyata girer ve ölürler.

Cihan ise yalıya gidip Cansu'nun geçirdiği sinir krizi ile ilgilenmektedir. Kızı sakinleştiremeyince hastaneye götürüp sakinleştirici vururlar. Ozan'dan gelen telefonla Cihan oğlunun yanına gelir. Sonrasında yalıya dönen Dilara'yı arayıp olanları anlatırlar. Dilara hastaneye geldiğinde Harun yeni ölmüştür. Kadın Cihan'ın kollarına bayılır.

Akşam yalıda taziyeleri kabul ederlerken Ozan kendi evinde Mithat'ın polis amiri olduğunu haberlerden duyar ve Cihan'ı arayıp çağırır. Cihan da çok şaşkındır. Hemen hemen aynı anlarda Hazal da Mİthat ile ilgili gerçeği öğrenir ve şok olur.

Damir ise yardımcısının kendisini vurması sayesinde dikkatleri üzerinden uzaklaştırır hatta maduru oynar. Hazal'ı arayı onu sevdiğini söyler ve ona gerçekleri anlatmaya karar verdiğini yardımcısına söyler. Kadın buna şiddetle karşıdır.

Cenazeler kalkar. Yalıda mevlüt okunur. Rahmi bey yine Dilara'nın babasının yanındayken polisler gelir ve Dilara'nın onu sahtekarlıkla suçladığı haberini alır. Adam Dilara'ya kızmıştır ve Rahmi beyin yönlendirmesi ile zarar vermeyi de düşünmeye başlamıştır.

Hazal ve Damir teknede buluşur. Yardımcısının tüm uyarmalarına rağmen adam Hazal'a kendisi ile ilgili şeylerin en hafifini de olsa anlatır. Bu esnada Asu oteline gidip odasındaki paraları alırken otelin kapısında bekleyen adamlar tarafından görülür. Kaçma kovalamaca sırasında paraları kaybetse de kendisi kaçabilir.

Asu panik ve korkuyla Damir'in mekanına gider. Damir'i sorduğunda yardımcı kız bilerek ve isteyerek onu Damir ve Hazal'ın beraber olduğu tekneye yollar. Onları beraber gören kadın hemen resimlerini çeker ve Cihan'a yollar. Cihan tabi ki şok olur.

Hiç yorum yok:
Write comments