26.03.2017

Hayat Bazen Tatlıdır 22. bölüm özet. Cerrah durumu toparlayabilecek mi?

Cerrah gerçekleri söylettirmek için Tamer ile Hayat'ı konuşturmak amacıyla evine gelmişti. Fakat Tamer üste çıktı ve tüm suçu Cerrah'ın üzerine attı. Çok sinirlenen Cerrah malesef Tamer'in ekmeğine yağ sürdü ve Hayat ona daha da kızarken Tamer'e karşı mahcubiyet ve suçluluk duymaya başladı.

Zeynep ve Onur bir müzik yapım şirketi için deneme kaydı doldurmaya giderler. İki genç çok hevesli ve mutluyken yapımcı Zeynep'e Onur ile değil sadece onunla çalışmak istediklerini söyler. Zeynep Onur'un yıkılacağını bildiği için ona hiç bir şey söylemez. Adamlardan hoşlanmadığı, zamanın erken olduğu gibi mazeretler üretir. Onur onu şımarıklıkla suçlayıp üzerine fazla gittiğinde Gözde araya girip gerçeği Onur'a söyler. Onur çok üzülse de Zeynep için sevinçlidir.

Koray ve Sevda çok mutludur ta ki Koray kızın annesi ile tanışmak isteyip Sevda'nın olumsuz cevabına rağmen gece vakti evlerine gelene kadar. Annesi kıza çok kızar. Sevda da ertesi gün okulda Koray'a kızar. Koray arkadaşlarının yardımıyla Sevda'nın gönlünü alır. Ebru iki aşığı çok kıskanarak hamleler yapar ama aşıklar kavga etmeyip hatta eğlenmektedirler. Kız daha da kızgın olur.

Birtanem hoca hademelerin konuşmasından Şerif'in annesiyle değil de Nadir'in anneannesiyle tanıştığını öğrenince müdüre küser. Adam da kadının gönlünü alamayınca bir oyun planlar. Başka bir bayandan kimya öğretmeni rolü oynamasını ve birbirlerine kur yapmalarını kurgular. Birtanem gerçekten kıskanır hatta işi biraz abarttıklarında üzülür. Müdür de olayı bitirmeye karar verirken olayı Birtanem duyar ve adamı affeder.

Hırsızlık olayları ve koşturmacası devam ederken biz hırsızın Loçko olduğunu öğreniyoruz. Malesef çocuk zengin kız arkadaşının hediyelerinin altında kalmamak için arkadaşlarının eşyalarını çalıp satıp kıza hediye almaktaymış.

Cerrah Hayat'ın arkadaşıyla ve Gözde ile konuşmaya çalıştıysa da başarılı olamaz. Tamer ile ilgili onları uyarmaya çalışsa da kimse onu dinlemez. Tamer ile konuşması da sonuç vermez. Ancak diğer taraftan Tamer de bende kalan eşyaları verme bahanesiyle yavaş yavaş Hayat'a yanaşmaya çalışmaktadır.

Dizinin son sahnesinde ise Hayat Tamer'e onda kalan eşyalarını vermek üzere buluşmak üzere sözleşirler. Cerrah ise Tamer ile tuvalette konuşur ve Hayat'a kendimi anlatıcam der. Hayat geldiğinde konuşmak bile istemiyorken Tamer tuvaletten içeri gelir. Kafasından kan akmakta ve darmadağın haldedir. Bunu kendisine Cerrah'ın yaptığını söylediğinde ise ipler iyice kopar.

Hiç yorum yok:
Write comments