29.03.2017

Kara yazı 1. bölümden dokunaklı sahne - Kardeş demek ilaç demek- Küçüğüm


Kanal D'nin yeni dizisi Kara Yazı'nın ilk bölümünde çok etkileyici duygusal sahneler izledik. Bunlardan biri de Yaren ile kardeşi Derya arasında cezaevinde geçen konuşma sahnesiydi. Bunlardan biri de Kardeşlerin en büyüğü olan Yaren, annesiz kaldıktan sonra kız kardeşlerine kol kanat germiştir her zaman. Şimdi de suçsuz yere hapse düşen kız kardeşi Derya'nın yanındaki tek kişi odur. İki kız kardeş hapishanede görüşteler. Derya çok çaresiz ve umutsuz hissediyor; ona güç veren tek şey ablasının desteği. "Ablam, can yoldaşım" diyor Derya ablasının yüzünü okşuyor. "Sen hiç beni annesiz, hiç çaresiz bırakmadın. Şimdi de babama rağmen bana sahip çıkıyorsun. yükün benden ağır, biliyorum. umarım bir gün sana borçlarımı ödeyebilirim" diyor... İkisinin de gözleri yaşlı.

"Kardeş demek ilaç demek derya kuzusu. Ben yanındayım. Korkma" diyor ablası... İkisi de ağlıyor...Fonda da Sezen Aksu'nun Küçüğüm şarkısı eşlik ediyor bu duygusal ana.

Kardeş demek ilaç demek. Gerçekten de çok doğru, çok dokunaklı bir söz...Bazen acı ilaç ama ilaç...Kardeşler iyi ki varlar...



Hiç yorum yok:
Write comments