3.03.2017

Merak edilen dizi 'İstanbullu Gelin' bu akşam Star TV'de başlıyor


Bu akşam, 3 Mart Cuma Star TV'de yepyeni bir diziyle tanışıyoruz; İstanbullu Gelin. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncuoğlu ve Fatih Koyunoğlu gibi isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin'in senaryosu, gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazılmış.

Yapımcılığını, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin'in de yapımcısı olan O3 Medya'nın üstlendiği dizinin senaryosunu Ali Aydın yazıyor, yönetmenler ise Zeynep günay Tan ve Deniz Koloş.

Genç yaşta anne-babasını kaybeden ve tek başına ayakları üstünde duran Süreyya ile köklü bir aileye sahip güçlü ve karizmatik bir iş adamı olan Faruk arasında gelişen ve zorluklara rağmen dimdik ayakta durmaya çalışacak aşk hikayesini konu alan dizinin tanıtım fragmanları çok ilgi çekti.

İşte İstanbullu Gelin 4. tanıtım fragmanı; Süreyya Faruk'a çok kızgın. "İnatçısın" diyor adam, kadın ise kolay kolay sakinleşecek gibi değil, "Evet inatçının tekiyim, rahat bırak beni" diyor.
"Süreyya, bize bir şans ver" diyor adam. Süreyya da dünden razı bir şans vermeye, seviyor çünkü o da, belli oluyor...

"Gözleri aşka gülen taze söğüt dalısın, gel bana her gece sen; gönlüme dolmalısın " Bu güzel şarkının eşliğinde Faruk ve Süreyya'nın mutluluğunu izliyoruz...

Hiç yorum yok:
Write comments