3.04.2017

Bodrum Masalı 30. bölüm özet. Aslı Ateş'i affetmiyor

Bodrum Masalı'nda Ateş gece pizzacıdan yiyecek almaya gittiğinde içeri sarhoş halde Lal girer. Çocuk onu kibarca yollamaya çalışsa da kız Ateş'i öper. Ateş onu itse de o sırada dükkanın önüne motoru ile gelen Aslı onları görür ve anında gider. Gece Ateş'in telefonlarını açmaz

Sabah Kelebek'in de yardımıyla bir araba portakal toplar ve onların içine girerek Aslı'ya af dilemeye gider. Aslı annesiyle konuşur. Maya kızını sakinleştirmeye çalışır. Su da Aslı'ya destek olmak için oradadır. Ancak Aslı yinede Ateş'i affetmez.

Bora sabah önce Maya'ya mesaj atıp görüşmek istediğini söyler sonra Lal'e gider. Lal ona karşı tepkilidir ve Ateş'i öptüğünü de söyler. Bora Maya'ya da uğrar ve onu bir yere götürmek istediğini söyleyip ısrar eder.

Gözde son hızla düğün hazırlıklarına devam etmekte hamile olmadığını gizlemektedir. Bora Gözde'nin bebeği için hesap açtırmıştır ama çocuk 18 yaşına girene kadar kimse dokunamayacaktır. Tabi ki hamile olmayan Gözde'nin işine yaramayacak bir hesaptır. Kağıdı yırtıp atar. Gözde Lal'i tehdit edip "Benim için çalışacaksın" der. Lal'in çevresindeki çember daralmıştır.

Sabah elinde çiçekle Faryalı Yıldız'a gider. Yıldız'a kendisini ne kadar sevdiğini söyler. Yıldız bir gün önce Bora'nın annesinin bakıcısı tarafından arandığı için oraya gider. Evren de onun peşinden gizlice eve girer. Bu arada muhasebecisinden Bora'nın annesinin Yıldız'ın çalıştığı vakfın bağışçısı olduğunu öğrenir. Kadının kendinde olmayan biri olduğunu görür.

Sabah Beyto Uzay'ı arar ve Ateş'in bir kızı öperken görüldüğünü söyler. Uzay hemen Aslı'ya gidip Ateş ile ilgili kıza gaz verir. Lal dükkana gelip af diler. Onu dükkandan çıkarken Uzay görür. Lal'i tanır ama öptüğü kızın o olduğunu anlamaz

Faryalı Süha reis ile konuşmaya gider. Süha ise adama aslında Maya'nın da kendisi gibi bekleyen birisi olduğunu söyler. "Sevda dediğin çöpsüz adama göre bir şey. Yıldız kalbinse Maya da aklın. Çocuğunun annesi " der.

Pizzacıda Ateş ne yapacağını düşünüp sorgularken Ferdi "Yüzük alacaksın ve evlenme teklif edeceksin. Daha iyisini mi bulacaksın?" der. Ateş'in de kafasına yatar. Aslı'nın daha önce baktığı bir yüzüğü hatırlayan Ateş; Kelebek ile gidip o yüzüğü sorar ama yüzüğe fazla para ister.

Ferdi'nin babası hastaymış ve oğluyla konuşmak istemekteymiş. Bu arada Ferdi Dilara'dan yani Alara'dan ayrılmış. Kız yurt dışına ailesinin yanına gitmişmiş.









Hiç yorum yok:
Write comments