24.04.2017

Bodrum Masalı 32. bölüm özet. Faryalı parçaları birleştirebilecek mi?

Geçen bölüm sonunda Ateş Aslı'ya evlenme teklif etmişti. Bu bölüm de buradan başlar. Tüm komşular toplanır. Ambulansın içindeki Kelebek ve Su da bu konu üzerine iddialaşırlar. Aslı Ateş'e "Beni kaybetmemek için evlenme teklif ediyorsun bu böyle olmaz. Ben bu yüzüğe her baktığımda Ateş bana bu yüzüğü başka kızı öpmesini affettirmek için verdi diye hatırlamak istemiyorum. Bu yüzüğü parmağıma takmam için bana mutlu bir sebep ver. O zamana kadar bu yüzük bu kolyede duracak" der. En azından sarılıp barışırlar.

Maya odasında Faryalı ve kızıyla olan fotoğrafına bakarken Bora kapısını çalmak ister ama vazgeçer. Faryalı Bora'yı görmeye gider. Maya'yla ve Yıldız'la ne işin var diye sorar. Bora "Hangisini daha çok kıskandıysan geleceğin o" der. Faryalı yine de Maya'yla ne alakan var diye sorunca "Sen ikisini de istiyorsun" diye teşhis koyar. Faryalı atığ tutar ve çıkıp gider

Evren Gözde ile arasını düzeltmeye çalışır ama Gözde evlenme işini savsaklamak derdindedir. Evren evden çıkıp şöförünü beklerken Bora'nın adamları onu bir arabaya bindirip kaçırır. Bir depoya kilitlerler. Bora'nın niyeti Evren'i Çin'e giden bir gemiye bindirmek ve oraya kaçak girdiği için de 2 yıl hapiste kalmasını sağlamaktır.

Sabah Evren'in şöförü ona ulaşamayınca güvenlik kameralarına baktığını ve adamın evin önünden zorla arabaya bindirildiğini gördüğünü söyler. Kadın panikleyip abisine gidip olayı soruşturur. İstediği cevabı alamayınca Lal'e gidip sorar. Lal Bora'nın ağzını arar ama bir şey öğrenemez.

Evren bağlandığı yerden kurtulup Muzo'yu bayıltır ve onun telefonundan Ateş'i arar. Çocuk geç açtığı ve telefonda çekmediği için pek bir şey anlatamaz ama Ateş sesinden ve durumdan huylanır. Aradığı telefon da kendi telefonu da kapalıdır. Durumun peşine düşer.

Sabah Aslı annesine akşam olanları anlatırken Su da annesine akşam olanları anlatır. Su annesini güzelleştirip otele yollar. Aslı da babasıyla balık tutup dertleşir. Annesiyle ve onunla zaman geçirememekten ve Yıldız ablanın gerilmesinden şikayetçidir. Faryalı Maya ve Yıldız'ı aynı masada buluşturmaya çalışır ama Maya bunu kaldıramayıp masadan kalkıp gider.

Ateş babasının çalıştığı otele gelip onu sorar. Yok cevabını kabul etmeyip gizlice odasına yönelir ve içerde Evren'in odasını kurcalayan Lal ile karşılaşıp çok şaşırır. Kendisinin peşinde dolaşmasının da öpmesinin de suçlusunun Bora olduğunu anlar. Babasını sorar ama cevap alamayınca kızın cep telefonundan babasının kendisini aradığı numarayı çevirir. Tabi ki numara kızın tanıdığı biri olan Muzo'nun adıyla ekranda çıkar.

Babasının kaçırılmasında Lal'in de payı olduğunu düşünüp kızın cebini alıp onu odaya kilitler. Sonra Gözde'yi otelde görür. Onun arabasına binip kadını oradan kaçırır ve babasının nerede olduğunu ona sorar. Kadın da Bora'nın Evren'i kaçırdığını bir şey yapmadıysa da yapacağını söyler. Bölüm biter

Hiç yorum yok:
Write comments