21.05.2017

Adı Efsane Dizisi 17. bölüm özet. Kızların velayeti kimde kalacak

Geçen bölüm Kıvanç'ın babasına baloda konuşma yaparken bütün okul ve velilerin önünde kafa atan Tarık bu bölüm bunun sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalıyor. Bu görüntüler gazeteye ve internete düşünce adam şikayetçi olmaz çünkü kendi cezasını kendisi verecektir. Tarık'ı araştırmaya başlar. Önce okul müdürüne gidip okullarının kardeş okulu olarak onları seçebileceklerini ama Tarık'ı ihraç etmeleri gerektiğini söyler. Seçil'e de gidip velayet mahkemesi için ona yardım edebileceğini söyler.

Melis ise Hakan ile ayrı kalmasına neden olan babasına bedel ödetme peşindedir. Ancak Hakan ile konuşan Bahar çocuğun kendi babası ile ilgili evi sattığı annesini kapının önüne koyduğu olayı Tarık'ın çözdüğünü çocuğa anlatır. Hakan da mahkemeden önce Melis ile babasıyla ilgili konuşup ilişkilerini gizli bir şekilde yaşayacaklarını vaad eder. Melis de kardeşi ile mahkemede babasıyla kalmak istediklerini söyleyince çocukların velayeti Tarık'a geçer.

Kıvanç ise Hakan'a şantaj yapmayı sürdürmektedir. Eger yarı final maçını satmazsa Fiko'ya Sibel'in Hakan'ı öptüğünü söyleyecektir. Hakan maçın başında maça asılmaz; bilerek hatalar yapar. Koç onu maçtan çıkarır. Bacağının durumu iyiye giden Fiko ise Hakan'dan maçı kazanmasını ister. Çünkü final de oynamak istiyordur. Hakan bir karar verir ve ayağa kalkar; takımı da ayağa kaldırır. Maçın sonunda attığı üç sayılık atış ile bir sayı farkla yarı finale çıkarlar. Rakipleri Kıvançların takımıdır.

Maç sonunda Hakan Fiko'ya Sibel'in kendisini öptüğünü söyler. Çocuk şok olur. Seçil Tarık'a verilmek üzere bir mektup yazmıştır; onu maçın salonunda düşürür ve onu Bahar bulur. Tarık da maç sonunda soyunma odasında takımıyla zaferini kutlarken okul müdürü kararını vermiş bir halde içeri girip Tarık'ı işten atar. 

Hiç yorum yok:
Write comments