1.05.2017

Bodrum Masalı 33. bölüm özet. Aile olma isteği ağır mı basacak?

Kanal D de yayınlanan Bodrum Masalı'nda geçen bölüm Ateş; babasının zor durumda olduğunu anladığında önce otele gider ve babasının odasındaki Lal ile karşılaşır. Onun Bora için çalıştığını öğrenince iyice sinir olur. Kızın cebinden babasının kendisini aradığı cebi aradığında 'Muzo' adı çıkar ve Ateş bir dolap döndüğünü anlayıp çıkarken oteldeki Gözde'yi görür ve onu arabası ile kaçırıp babasına ne olduğunu sorar

Sonrasında Kelebek'i arayıp onunla buluşur. Muzo'yu takip etmeye başlarlar. Ama Muzo Bora'nın kendisini Ateş'in takip edeceği uyarısı ile Ateşlerin takibini fark edip onları raatlıkla atlatır.

Aslı ise dörtlü yemek fikrine dayanamayıp masadan kalkan Maya ile dertleşir. Kadın babasına nasıl aşık olduğunu anlatır. Faryalı da Yıldız ile durumu konuşur. Aslı babasına "Normal aileler gibi olalım" der. Su ve Aslı da dertleşirler. Faryalı Süha reisle konuştuktan sonra Maya ile konuşmaya otele gider. Yıldız bunu Su'dan öğrendiğinde biraz bozulur

Uzay pizzacıya gelip Aslı'ya "Seni kardeşim gibi görüyorum. Ateş ile evlenmeni istemiyorum. Elimden geleni yapıcam evlenmemeniz için" der ve gider. Uzay boş durmaz ve Asım kaptana gidip "Kızın Aslı çok şükür ki Ateş ile evleniyor" diye gaz verir.

Bora Lal'e "Benden gizlediklerin var. Korktuğun bir şeyler var. Eger öğrenirsem sen sağ kolum olsan da o kolu kesip atarım" der. Bora otelde Maya ile dertleşir. Sonrasında Bora otelde sinema salonunda film seyretmeyi önerir. Kadın bu kez kabul eder; beraberce filmi seyrederler. Faryalı Maya'nın odasına gider ve onu Bora görüp üzülür.

Evren'in şöförü Bora'nın adamları içinden birilerine sorarak evren'in tutulmuş olabileceği yeri öğrenir ve Gözde'ye anlatır. Gözde bunu Ateş'e söyleyecekken çocuğun telefonun şarjı biter. Gözde lokantaya gidip Su'ya "Babanın başı dertte. Ateş onun peşinde. Yerini öğrendim ama Ateş'e söyleyemiyorum. Kelebek'i ara. Beni Ateş ile konuştur" der. Gözde Ateş'e babasının yerini ve durumunu söyleyip "Eger yetişip kurtaramazsan bir daha babanı göremeyeceksin. Yetiş Ateş" der. Ateş öylece kalakalır. Ve Bodrum Masalı'nda bölüm biter.

Hiç yorum yok:
Write comments