30.05.2017

İçerde 36. bölüm özet. Kudret için yolu sonu

Dizide flash back olur 1 gün öncesinin olaylarını göstermeye başlarlar. Sarp; Sema'yı bulur ve ondan Coşkun'un yerini öğrenir. Coşkun da Mert'e mesaj atıp onu Melek'in mezarının başına çağırır. Orada bir anahtar vardır. Mert yine mesaj atıp kilidin yerini sorar. gelen mesajdaki yere gittiğinde boş bir fabrikada Coşkun tarafından bayıltılıp bağlanır. Ona ailesinden bahsetmiyorken oraya Sarp'ta gelir ve Coşkun onların hakkındaki gerçekleri söyler. İki kardeş Coşkun'u saklayıp plan yaparlar.

Kudret de ertesi gün Celal ile hesaplaşmak için Alyanak'ın mekanında hazırlanır ve o gün adamlarıyla Celal'in mahallesinde gezmeye başlar. Bu haber Celal'e gittiğinde adam hakikaten celallenir. Mert'e söyler. Mert adamı her gördüğünde sinir olur ama belli etmemeye çalışır.

O gün Yusuf müdürün cenazesi de vardır. Emniyette toplanıp yola çıkmadan önce Sema Yusuf müdür ile Sarp'ın telefonda hapishaneden çıktığı günden beri hep konuştuklarını bulur. Kaydı silmenin yolu olup olmadığını ve başka birinin de bilip bilmediğini araştırmaya karar verirler. Sarp da uzaktan da olsa cenazeye katılır. Sema onu görür ama yakalayamaz. Davut da Sarp'ın oraya gideceğini ön görüp oraya gider ve onu takip edip yakalarlar.

Sarp ve Mert yine bir plan yapar. Sarp'ın yakalanmasını sağlayıp; müdürün öldürülmesi ile ilgili konuşturmayı düşünürler. Mert de üzerindeki dinleme aygıtıyla konuşmaları kaydetmeyi planlarlar. Oradan çıkmalarını da sema ve diğer polisler yapacaklardır. Mert tam planladıkları gibi evden çıktığında Kudret onu yakalar. Kudret Celal'i arayıp Mert'in elinde olduğunu söyler.

Celal Davut'u arayıp Kudret'in Mert'i kaldırdığını söylediğinde arabada bulunan sarp bunu duyar ve arabaya kaza yaptırtıp Davut'un elinden kaçıp mezarlığa doğru yola çıkar. Kudret Alyanak'ın adamlarıyla Celal ve adamlarına karşı çatışma planlarken Celal Alyanak'ı arar. Alyanak'a yaptığı vaadlerle adamlarını oradan çıkmasını sağlar. Kudret esir aldığı Mert ile tek kalır. Çatışırken yaralanır. Tam Mert'i öldürecekken Sarp gelip kardeşi olduğunu ve Celal'den intikam alacaklarını söyleyerek Umut'u kurtarır. Kudret Nermin'in mezarı üstünde ölür.




Hiç yorum yok:
Write comments