1.06.2017

Bodrum Masalı izleyicilerine müjde, final yok, devam kararı alındı


Kanal D'de geçen yaz sezonunun sonunda başlayan Bodrum Masalı dizisinin durumu sonunda netlik kazandı. Sevilen dizinin reytinglerindeki dalgalanma nedeniyle Haziran ayının başında 40. bölümüyle final yapacağı söylenmişti. Yapımcılığını TMC'nin, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in  üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün yazdığı dizinin biteceği haberi hayranlarını çok üzmüştü.

diziyle ilgili gelen son haber ise sevindirdi. Timuçin Esen, Şevval Sam, Toprak Sağlam, Murat Aygen, Nejat İşler gibi deneyimli isimlerin yanısıra, Dilan Çiçek Deniz, Alperen Duymaz, Ezgi Şenler, Hilmicem İntepe ve Serhan Onat gibi genç oyunculardan meydana gelen kadrosu ve hikayesiyle büyük ilgi gören Bodrum Masalı'nın ikinci sezonunda devam etmesine karar verildiği açıklandı. Sezon finalinin ardından dizi ikinci sezonunda devam edecek.

Uzun zamandır sezon finali mi olacak, yoksa final mi şeklinde devam eden belirsizlik dizinin sıkı takipçilerini üzüyordu. Gelen haber Bodrum Masalı sevenlerini oldukça rahatlatmıştır...

Hiç yorum yok:
Write comments