12.07.2017

Adı Efsane 22. bölüm özet. Hakan tekrar takıma girmeyi başarıyor

Geçen bölüm Ozan yüzünden davete geç giden Hakan koç tarafından takımdan kesilir. Sürekli olarak bölüm boyunca kendisini affettirmeye çalışır. Çocuklar da kahveyi satmaya karar veren Reyhan yüzünden önce kahveyi toplasalar da sonra Naz'ın annesini Hakanlara şans vermesi, dükkanı satmadan bir çözüm bulmaları için iknası üzerine tekrar çalıştırmaya başlarlar. Hakan Reyhan'a kirayı da borçları da ödeyeceğine söz verir.

Reyhan kızına Hakan'ın annesi ile çekiştikleri konuyu anlatmak zorunda kalır. Sinan isminde birisiyle sevgili ve nişanlıyken kadın evlerine bir adamın girdiğini görüp bunu Sinan'a söylemiş; nişanlarının atılmasına ve ailesi tarafından başkasıyla evlendirilmesine sebep olmuştur. Ancak Reyhan'ın dediğine göre tüm bunlar kendisinde gözü olan ama yüz bulamayan Seyfi'nin kumpasıdır. Ki Seyfi'yi tanıyorsak bu büyük ihtimalle doğrudur. Seyfi Reyhan'ın mahalleye geldiğini duyunca fazla tepki verir ve iyileşir iyileşmez kadını mahalleden kovduracağına söz verir.

Sibel şarkıcılık işi için Ozan'dan yardım ister. Adam bir tanıdığını araya sokarak bar sahibinin kızı tekrar dinlemesine ikna eder. Adam da kızı işe alır. Ozan'ı da tahsilatçısı olarak yanında işe alır. Ozan'a aldığı paralardan pay verir. Ozan'a bir araba verirken yanına da 2 adam almasını söyler. Ozan ise Fiko ve Ali'yi yanına almayı planlayarak sürekli çocuklara yanaşır.

Fiko ise Melis'in arkadaşı Çiler ile bereber dondurmacıya, diskoya falan gider. Ancak para sıkıntısı çekmektedir. Arkadaşlarının verdiği paralar yetmemektedir. Ozan burada devreye girer ve çocuğun aklına girer. Fiko en son tamam der ve gittiği mekanda Sibel ile karşılaşır. Tartışırlar ama ikisinin de para için bu işe ihtiyacı vardır.

Hakan sonunda koç tarafından antremana çağrılır. Ağır bir antreman sonrası aynı takımda yer aldığı Kıvanç'la ikisine şart  koşar. Eger takımda olmak istiyorlarsa beraber çalışmayı öğrenmeleri gerekmektedir. İlk başta beceremeseler de sonunda takım olurlar.

Reyhan Hakan'ın annesinden sırrını saklamasını ister. Sırrı ise Naz'ın gerçek babasının evlendiği adam değil; nişanlısı Sinan olmasıdır. Tam o sırada Hakan'ın takıma yeniden girmesini kutlayan çocuklar dağıldıktan sonra mekanda yalnız kalan Hakan ve Naz'ın yanına Sinan isimli kişi girer.

Hiç yorum yok:
Write comments