4.12.2017

Çocuklar Duymasın 18. bölüm Haluk ve Meltem hakim karşısında

Haluk ile konuşmak için otele giden Meltem; kocası ile Tutku'yu lobide otururken görür. Kız ona kendi yaptığı keki elleriyle yedirmeye çalışmaktadır. Bu durum Meltem de üzüntü yaratır. Evi satmaya karar verir. Bir emlakçı gelip fotoğraflarını da çeker. Emlakçı sürekli birilerine evi gösterir. Tuna ve Gönül çeşitli oyunlar yapıp evi sattırmamaya çalışır. Çünkü arkadaşlarının uzağa gitmesini istememektedirler. Bir genç çift tama der ama Meltem düşünmek ister.

Gönül Meltem'i evin satışı ile ilgili durdurmaya çalışır ve olan biteni Tuna'ya da anlatır. Bir önceki gece Haluk'la ne konuştuğunu sorar ama cevap alamaz. Bu sefer de Tuna; Haluk'la konuşmaya gider. Gönül sonunda Meltem'den Haluk'u birisiyle gördüğünü öğrenir. Çok kızan Gönül; Meltem'e söz verdiği için karışmaz ama Tuna Haluk'la konuşmaya karar verir.

Kemal bey kızına oturmaya geldiğinde Meltem onunla konuşmak ister ama adam zaten bildiğini söyler. Meltem işinden de istifa etme kararı alır ve bunu Arda beye söyler. İstifa mektubunu verir.

Tutku şirkete iyice yerleşir. Tez yazma bahanesiyle stajyerlerle toplantılara katılır. Punduna getirip Haluk'la şantiyeyi dolaşmaya gider. İsmail bey gözüne kestirdiği Tutku'yu işe alır. Dosya getir götür için Tutku'yu asistanı yapar. İrem bundan hiç memnun değildir. Tolga; İrem'den hoşlanmaktadır ama kızın kendisine kız bulduğunu duyunca bozulur. İrem; Emine'nin ikizine gidip Tolga'nın ona aşık olduğunu söyler. Mine de bunu değerlendireceğini söyler.

Kahvede güzel insan; herkese satrancın hikayesini anlatır. Yarışma olduğunu ve sonunda da ödül olduğunu duyan Hüseyin ve Şükrü satranç öğrenmek ister. Çalışırlar ama tabi ki yarışmada elenirler. Güzel insan birinci olur ama ödülü bağışlar. Böylece Şükrü ve Hüseyin tekrar okeyine döner.

Haluk'un stajyerleri ona ev bakarken kendi evini görüp üzülür. Haluk ve Meltem'e mahkeme boşanma davası için 1 ay sonrasına gün vermiştir. Bunu duyan herkes üzülür. Haluk; Arda'dan Meltem'in istifa ettiğini öğrenir. Haluk kendisine ev tutar ve kalan eşyalarını almak için eve gitmek ister. Meltem onu görmek istemediği için Tuna'yı eve çağırır. Tuna; Haluk'a Meltem'i aldattığı için tepkili davranır ama Haluk neden olduğunu anlayamaz

Mahkeme günü gelip çatar. Çiftimiz hakim karşısına çıkar. Hakim neden boşandıklarını sorduğunda gerçek bir neden söyleyemezler. Hakim de o zaman onları boşamaz. Bir ay boyunca aynı evde kalma şartı koyar. Mahkemeyi 1 ay sonraya erteler. 

Hiç yorum yok:
Write comments