6.12.2017

Ufak Tefek Cinayetler 7. bölüm; kol düğmesinin sahibi ortaya çıkıyor

Merve ertesi gün sitedeki ev kadınlarına yardımcı gönderen ajansı arayıp bütün hizmetçileri geri çağırır. Merve'ye baş kaldırıp dışlayan kadınlar yardımcısız kalır. Merve abisini arayıp yöneticisi olduğu sitenin erkeklerin takıldığı kulübü tadilata sokup bir süre kapatmasını ister. Böylece kadınlar evde zorluk çekerlerken erkekler de kulüp kapandığı için eve gelir. Kadınlar pes edip Merve'ye özür dilemek için gelirler. Hatta gıyabında Merve'yi başkan da seçerler. Pelin de arayı düzeltir

Mehmet; Burcu'ya evi Arzu'ya bıraktığını söyler. Kadın olay çıkarınca "Sana da bir ev alırım" der. Mehmet çocuklara boşanacaklarını söylemek için eve gelir ve kredi kartlarının iptal edildiğini öğrenir. Evi almak için imzaladığı protokole göre nafaka da alamayacağını öğrenir. Çaresiz iş aramaya başlar ama hiç bir deneyimi ve program bilgisi olmadığı için bulamaz.

Merve ve Pelin'in kendisinden sır sakladığını öğrenip kırılan Arzu; Oya'ya yaklaşır. Akşam eli kolu hediyelerle dolu Arzu'ya gider. Dertleşirler ve kahvaltı için sözleşirler. Merve ve Pelin özür dileyerek Arzu'ya giderler. Parada sıkıştığından haberi olduğu için Merve hemen Arzu'ya Serhan'ın şirketinde iş ayarlayacağını söyler. Duygu sömürüleriyle kabul ettirtir.

Burcu ise Pelin'in tekrar Merve ile barışmasının ardından bu kez Oya'ya hasta olarak gelir. Ama Oya; kadını tanıyıp hasta olarak kabul etmez. Burcu ona iş birliği teklif eder ama Oya istemeyince Burcu bozulup gider.

Oya rüyasında Serhan ve kendisini mutlu ve beraber görür. O gün de Oya'ya gidip kuş evi yaparlar. O sırada Merve ise çiçeklerine dadandıkları ve etrafı pislettikleri için pencerelerinin üstüne kuş teli koydurtur. Akşam eve gelen Serhan bunu görünce karısına kızar ve telleri çıkarttırır

Oya da Serhan da birbirleriyle karşılaşmamak için havuza erken saatte gelir ama malesef yine karşılaşırlar. Onları Pelin beraber yürürken görüp resimlerini çeker. Oya kulüpte yemek yerken onu gören Taylan kızın masasına teklif beklemeden oturur. Oya ve Taylan'ı da Merve görür.

Pelin ve Merve gördüklerini birbirlerine anlatmak için toplanırlar ama birbirlerine söyleyemezler. Arzu'yu geri kazanmak için beraber davranmaya karar verirler. Oya'nın hayatında biri olduğu teşhisini koyup araştırmaya başlarlar. Merve önce emlakçı kadını arayıp evine yollar. Emlakçı kadın manikürcü Esra'nın telefonunu verir. Evlere gelen bu kadın Oya'ya manikür yapma bahanesiyle evine gidip her yeri araştırır ve tek kol düğmesini bulur.

Serhan; asistanına o gün şirketinde işe başlayacak olan Arzu'yu mümkün olduğunca ofiste tutmaması talimatını verir. Serhan da Oya'da birbirlerini aramak ister ve tam da aynı birbirlerini arayıp meşgul olduğu için konuşamazlar. Oya kendisini işine vermeye karar verir ve mesai saatlerini arttırır

Arzu işe başlar. Heyecanlıdır. İşte Serhan'ın zor durumda olduğunu hisseder. Burcu; Arzu'ya meydan okumaya gelir ama kazayla ayağını incitir. Suçu Arzu'nun üzerine atıp Mehmet'i kendisine baktırtır.

Merve ve Pelin; manikürcü kızdan bilgi alırlarken kız zafer kazanmış edasıyla kol düğmesini gösterir. Aynı kol düğmesinden ikisinin de kocasında vardır. İkisi de merak içinde yatak odalarına gidip eşlerinin eşyaları arasından kol düğmesini aramaya başlarlar. 

Serhan işle ilgili stresinden içmeye başlar. İşaretler onu Oya'ya götürür. Adamı sarhoş halde evinde gören Oya; ona soda limon yapmak için mutfağa gider. Serhan da arkasından gider ve kıza sarılır

Hiç yorum yok:
Write comments