21.12.2017

Yağız Hazan aşkı başlayacak gibi, YağHaz fanları çok mutlu


Star TV'de Cumartesi akşamları yayınlanan ve ilgiyle izlenen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin aşkları büyük ilgi görüyor, sosyal medyada da çok konuşuluyor. Fazilet Hanım ve Kızları izleyicileri arasında iki ayrı fan grubu dikkati çekiyor, Hazan ve Sinan aşkını destekleyen HazSin'ciler ile Yağız'ın Hazan'a olan aşkının karşılık görmesini ve ikili arasında bir ilişki olmasını isteyen YağHaz'cılar. Açıkça görülüyor ki, YağHazcılar çoğunlukta. Hatta o kadar ilgi gösteriyorlar ki çiftlerine, Somera Haftanın En Popüler Çiftleri sıralamasında kaç haftadır birinciler. Yani en çok tweeti bu aralar YağHaz fanları atıyor. Öyle ki, Vatanım Sensin'in Hilal ve Leonunu geride bırakarak birinci oluyorlar. YağHaz, haftalık birincilik dışında aylık birinciliğe de sahip; Kasım Ayının en popüler dizi çifti de YağHaz oldu.

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Gökçen Usta’nın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol yer alıyor.

Dizinin son haftalardaki bölümlerinde Yağız ve Hazan aşkının gerçekleşeceğine dair bazı işaretler görülmeye başlandı. Özellikle Yağız egemen'in Amerika'ya gidecek olmasına Hazan'ın verdiği tepki ve üzüntüsünü gizleyememesi, YağHaz fanlarını çok sevindirdi. Geçen bölümde havaalanındaki anlık sarılma ve kısa süreli duygusallık sosyal medyada çok ilgi gördü, çok konuşuldu. Geçen bölümde Hazan'ın kardeşi Ece'ye tepkili olan Sinan'ın, bu nedenle sevgilisine de uzak durması, izleyicilerin tepkisini çekti. Buna karşılık Yağız'ın kayıtsız şartsız Hazan'a destek olması ve Ece'ye karşı da önyargısız tutumu fanların takdirini kazandı.

Buna ek olarak dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı da bu konuda büyük heyecan ayarttı. Fragmanda da Ece'ye ve dolayısıyla akrdeşinin yanında yer alan Hazan'a tepki gösteren Sinan, ilişkinin tehlikeye girmesine sebep oldu. Yağız'ın ise Ece'ye inanması ve onlara yardım etmek için ellinden geleni yapması, Hazan Yağız aşkının destekçilerini sevindirdi.

Fazilet Hanım ve Kızları'nda son bölümlerdeki gelişmelerden sonra, 28. bölüm fragmanında yeralan sahneler, Hazan Yağız aşkının başlayacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi. İzleyicilerden konuyla ilgili çok sayıda yorum geldi.



Hiç yorum yok:
Write comments