16.01.2018

Cennet'in Gözyaşları 15. bölüm; Arzu; Kaya'yı öldürebilecek mi

Geçen bölüm sonunda Kaya hapishane çıkışında Cennet'e kızı olduğunu söylemişti. Kız tabi ki şoke olup kabullenemez. Kaya'nın anlattıkları da onun için bir şey ifade etmez ve çıkıp gider. Eve geldiğinde babaannesi olduğunu sandığı Mukaddes'e bilginin doğruluğunu sorar. Öğrendikleri karşısında yıkılıp sinir krizi geçirip evden çıkıp gider

Melisa ise bavulunu toplayıp Ali'nin yanına gelir. Ona babası ve Özlem ile ilgili şeyleri anlatıp kendisini acındırır. Ali onun kalmasına izin verir.

Orhan hapishane çıkışı Cennet'i karşılamak ister ama kız çoktan çıkmıştır. Cennet'e iftira attığını kabul eden kişinin ifadesine ulaşmaya çalışır. Adamın ifadesinde Arzu'nun adı geçmemiş. Cennet babaannesiyle yaptığı tartışmadan sonra yolda yürürken Orhan'la karşılaşıp güzel bir konuşma yaparlar. Cennet kendisine hep inandığı için Orhan'a teşekkür eder.

Cennet; Ali'ye gidip kendisinden sır saklandığını ve bu şekilde onun ne hissettiğini anladığını söyleyip Ali'den özür diler. İkisine bir şans daha vermesini, onu affetmesini isterken Melisa içeri girer ve Cennet'i evden kovar. Cennet ise Ali ve Melisa'nın aynı evde kaldığını görüp kızar ve gider

Arzu (Cavidan) kızı Melisa'nın gitmesinin hemen arkasından Kaya'dan gelen telefon ile korkup panik olur. Üzerine bir de Cennet'in çıktığını öğrenir ama yine de yıkılmaz ve Kaya'nın peşine düşüp yalıya gider. Bu arada tam tahmin ettiğimiz gibi eskiden Kaya; Cavidan'a tecavüz ettiğini öğreniriz. Arzu bütün kavgalarına rağmen siz benim ailemsiniz der ve boşanma kağıtlarını yırtıp atar

Sabah Beste; Selim'i arayıp Cennet'in o gece eve gelmediğini söyler. O da aramak için kızın babasının mezarına gider ve Cennet'i orada bulup evine getirir. Kaya da oradadır. Tartışırlarken Cennet bayılır. Doktor çağırırlar. Cennet; babasını kabul etmek istemese de sonunda baba kız konuşup sarılırlar. Sabah Cennet evden kaçarken Orhan görür; konuşurlar

Melisa şirkete gidip kendi masasını toplar; diğer taraftan da Cennet'e ait her şeyi yerlere fırlatıp yırtar. Arzu, Melisa ile konuşmaya gidip kendisini ifade eder ve boşanmayacağını söyler. Anne kız barışırlar. Annesi bir kaç gün daha Selim ile aynı evde kalmasına izin verir. Melisa; annesine şirkete gelen Kaya'dan bahsedince kadın evde kasasından silah alıp çantasına koyar.

Nilgün ve Cengiz suçu birbirlerine atan konuşma yaparlar. Ardından da Cengiz; Arzu'yu teskin ederken kadına sarılınca Nilgün kocasını kıskanır. Ertesi gün Nilgün oğlunu görmek için evine giderken peşinden Cengiz de gelir. Onları gören Selim ailesini evden kovar. Cennet; Ali'ye tek taş yüzüğünü verip veda eder. Orhan gelip Selim'le kavga edip Melisa'yı geri götürmeye çalışırken Melisa "Biz Selim'le birlikte olduk. Ben artık olmam gereken yerdeyim" der.

Cennet ertesi gün Arzu'ya gidip "Benimle neden uğraşıyorsunuz?" diye sorar. Ondan hemen sonra Kaya bir bahaneyle eve gelip Sema hanımla muhabbet eder. Kaya'yı gören Arzu iyice panik olur. Kıza yıllar önce verdiği ama kabul etmediği kolyeyi yine verdirtir ama Arzu yine almaz. Kaya'yı arayıp onunla görüşmek istediğini söyler.

Akşam Kaya kızının evine gittiğinde yine ortada olmadığını görüp telaşlanır. Babaannesine not bırakıp gittiğini anlarlar. Beste onu aradığında Cennet telefonu açar. Konuşurlarken arkadan gelen sesi duyup onun tren garında olduğunu anlarlar. Kaya oraya doğru harekete geçerken Cavidan'ı oraya çağırır. Kaya gelip Cennet'i kalmaya ikna ederken ağzından "Ya baba yapma ne olur" der. Kendisine baba dediğini duyan Kaya çok mutlu olur. Gara Kaya'yı vurmaya gelen Arzu; Cennet'in ona sarıldığını görünce kalakalır.





Hiç yorum yok:
Write comments