16.01.2018

Şükrü Özyıldız'ın yeni dizisi Nefes Nefese çekimleri devam ediyor


Star TV'de uzun süredir hazırlıkları devam eden Nefes Nefese dizisinin çekimleri devam ediyor. Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği dizinin senaryosunu Selin Tunç yazıyor. Usta oyuncu Uğur Yücel'in hem yönettiği hem de başrollerden birini üstlendiği dizinin çekimleri İstanbul’da başladı, Adana’da devam ediyor.

Dizinin oyuncu  kadrosunda Uğur Yücel'in dışında, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu ve Şebnem Hassanisoughi gibi isimler dikkat çekiyor. Nefes Nefese dizisinin hikayesi, babasıyla birlikte yaşayan bir adam ve annesiyle yaşayan bir kadın Antakya'da da karşılaşmasıyla başlıyor. Dizi, aile ilişkilerinin dışında Suriye üstünden gerçekleşen kaçakçılıklar gibi toplumsal konuları da işliyor.

Dizinin ismi ilk önce Kaçak olarak düşünülmüştü, daha sonra Mavera olarak değiştirildi. En son olarak ise Nefes Nefese isminde karar kılındığı bildirildi.

Dizide, usta oyuncu Uğur Yücel'in kızını son dönemin başarılı genç oyuncularından Melisa Şenolsun canlandırıyor. Genç oyuncuya başrolde yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız eşlik ediyor.

Çekimleri devam eden Nefes Nefese, yakın zamanda Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Hiç yorum yok:
Write comments