3.03.2020

Çukur 90.bölüm özet. Damla bebeğini feda ediyor

Çağatay Cumali'yi arayıp kışkırtınca Cumali onunla görüşmeye gider. Tabi kendince. Kendi tarafına çekmek ister, karısıyla tehdit eder ama Cumali kabul etmez. Selim'i de elindekilerle tehdit eder ama o da kabul etmez. Çağatay yine de Selim'i ikinci bir kez daha tehdit eder. Akın adına bir zarf yollar. İçinde öldürdüğü adamın resimleri ve cd vardır. Selim Akın açmadan zarfı alır.

Yamaç abilerine gelip Çağatay'ın teklifini kabul ettiğini ama fırsatını bulursa arkadan vuracağını söyler. Selim de Cumali de Yamaç'a destek vermez. Yeni sorun istememektedirler.

Damla cezaevinde sancılanıp revire kaldırılır. Damla hamile olduğunu söylediğinde bu haber hemen Çağatay'a ulaşır. Çağatay Damla ile konuşup onu bebeğiyle tehdit eder. Çağatay bir kez de Cumali'yi arayıp bebeğini tebrik edip Damla'yı görmeye gittiğini söyler. Cumali ve Selim Çağatay'ın evinin önünde beklerken Vartolu gelip onu durdurur.

Çağatay Yamaç'ı arar ve Emir Varol isminde bir gazeteciyle ilgili bir görev verir. Yamaç'la Emir ile konuşur. Mahsun'da Yamaç'a yardım etmektedir.  Fatih ise Çağatay'ın isteği üzerine olayı takip etmektedir. Çocuklar varken Fatih arabayı patlatınca Yamaç onu vurur ve Çağatay'ın kapısının önüne bırakır. Emir Varol arabası patlayarak ölür. Bölüm sonunda Yamaç polislerce tutuklanır

Azer ve Karaca mesajlaşırken gelen Sultan anne fark etmesin diye kız telefonunu tamamen kapatır. Azer telefon kapalı kaldığı sürece kızı merak eder. Ertesi akşam buluşmak için sözleşirler ve buluşurlar.

Vartolu mahalledeki çocuklardan birini konuşturup malı Çukur'a sokanın Fahri olduğunu öğrenir. Gidip adamla konuşur ve mahalleye uyuşturucuyu sokanın Çağatay olduğunu anlar ve Yamaç'a söyler. Selim Metin ile konuşmaya gider.

Cumali avukatı aracılığıyla Damla ile konuşur. Damla bir karar verme arefesindedir. Cumali ise Çağatay'ı arayıp önce karısını bırakmasını, sonra istediğini söyleyeceğini söyler. Cumali cebinde el bombasıyla Çağatay'ın evine gelir. Damla gelir, kanlı çarşafı Çağatay'a fırlatıp "Al diyetini" der. Cumali kendisi ihanet etmesin diye bebeğini feda eden karısını kucaklayıp evden çıkar

Hiç yorum yok:
Write comments