14.01.2018

Çocuklar Duymasın 23. bölüm; Haluk ve Meltem boşanacak mı

Boşanma davası için bir ay bitmek üzeredir. Son 2 günün içindedirler. İkilinin barışmasını sağlayamayan Tuna ve Gönül son bir kez daha konuşmak ister. Tuna bu kez kartlarını açık oynayacak Haluk'a bir sevgilisi olduğunu bildiğini söyleyeceklerdir. Haluk o gün yeni aldığı depo şantiyesine gider ve telefonu çekmediği için 

Kadriye anne ve çetesi evde düşünüp Haluk'un sevgilisinin nerede olduğunu bulmaya çalışır. Baklavacı, kebapçı, şantiye ortamlarını eleyince doğru tespitle şirketi saptarlar. Onlar gelene kadar Tutku oradan ayrılmıştır. Önce İrem'den arkasından oraya gelen bir müşteriden şüphelenip kadının üzerine saldırırlar.

Tutku ve İrem'in arasındaki savaşı bu bölüm Tutku kazanmış gibi görünmekte çünkü şirketin hesaplarında açık saptanmış; nereden olduğu bulunana kadar İrem görevinden uzaklaştırılmıştır. Artık bu andan itibaren İrem'in gecikmiş "Tutku; Haluk beye aşık ve onu elde etmek için dalavere çevirebilir; o çok kötü biri" itirafı itibar bulmaz. Gönül ve Tuna işten uzaklaştırılmasına sebep olduğu için iftira attığını düşünür. Meltem de kızın evliliklerini kurtarmak için aldatmayı İrem'in bildiğini ama Haluk'un suçunu hafifletmek için böyle konuştuğunu düşünür. 

Rüzgar isimli biri şirkette Meltem'in yerinde işe başlar. 3 Yıl önce Meltem ile fuarda tanışmış olan Rüzgar kadınla konuşabilmek için işi bahane eder. Arda da ona şirketle ilgili soracakları olduğunu zannederek yardım eder. Önce şirkette ardından Meltem'in evinde işle ilgili konuşurlarken Haluk eve gelir. Meltem'i kıskanan Haluk üstü kapalı laflar edip adamı kovalar.  

Hüseyin ve Şükrü midye çıkarma olayından oldukça para kazanırlar. Ama kahveye gelen sahil güvenlik onları merkezlerine götürür. Çünkü yasak olan alanda midye çıkarmışlardır. Hemde 10 çuval.. İdari para cezası ödeyerek kurtulurlar. Şükrü'nün karısı Hatice'nin mide bulantılarını fark eden Kadriye anne ona hamile olduğunu teşhisini koyar ve eczaneden alınan test de bu teşhisi doğrular. Evde herkes çok mutlu olur. Baba olacağını öğrenen Şükrü hareketlerine dikkat etme kararı alır

Haluk boşanmadan 1 önceki gün eşine kahvaltı hazırlar. Olayın ağırlığıyla iki tarafta birbirlerine iyi davranır hatta Haluk çıkarken "Akşam son bir kez konuşalım" bile der. Ancak Tutku eve gelip uzun uzun konuşup Meltem'i sinir eder ve "Haluk'la aramızdan çekil. Aşkımızı yaşayalım" der. Morali bozulan Meltem evden çıkar. 

Tuna da Haluk ile konuşmak için şirkete gider. Haluk'a bir sevgilisi olduğunu Meltem dahil onlarında bildiğini söyler. Haluk elbette şoke olur ve karısının kendisini aldattığını düşündüğü için boşanmak istediğini anlayıp üzülür. Tuna'ya sevgilisi olmadığını söyler ama kimseye bir şey söylemesine engel olur. Evde ise telefonu kapalı olup saatlerdir kendisinden haber alınamayan Meltem için endişe rüzgarları esmektedir. 

Meltem tüm gece sadece babasına "İyiyim. Beni merak etme. Yarın mahkemede görüşürüz" diye mesaj atar. Haluk karısının üzüntü ve kızgınlığının farkında ve çok üzgündür. Ertesi gün mahkemeye son anda fırtına gibi Meltem gelir. Boşanmakta hatta Haluk'la konuşmamakta kararlıdır. Mahkeme başladığında hakim son kararlarını sorar. Meltem boşanmakta kararlı olduğunu söylediğinde Haluk izleyiciler dahil herkesin yüreğine su serpen şu sözü söyler. "Ben karımı seviyorum. Boşanmak istemiyorum" 



 

Hiç yorum yok:
Write comments