14.01.2018

Fazilet Hanım ve Kızları 30. bölümde Sinan, Kerime'nin sırrını öğrendi


Star TV'nin, Cumartesi akşamları ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 30. bölüm, yine oldukça sürükleyiciydi. Geçen bölümün sonunda DNA testi sonucunu alan Kerime çılgına dönmüştü. İkisi de onun oğlu değil diyordu sonuçta. Meğer  Hazım Bey değiştirtmiş sonucu. İkisinin arasındaki tartışmaya şahit olan Yağız, durumu araştırması için adamına emir verdi. Kerime'nin birtest yaptıırığını öğrendi. Ayrıntısı için biraz daha uğraşılması gerekiyormuş.

Yasemin'in özürlü bir çocuğu var, onu herkesten gizli birine baktırıyor. Ama bu sır artık Fazilet tarafından biliniyor.

Geçen bölümde Nil ortaya çıkmıştı,  Hazan, Sinan ve Yağız şaşırıp kaldılar Nil'in şirketete ortak olmasına. Önce Sinan - Hazan cephesinde ortalığı karıştırdı, ikinci iş olarak da gidip Selin'e destek oldu Nil. Ona, gardiyan kadına vermesi gereken parayı verdi.

Nil'in ortaklık işi için avukatlarla masaya oturup konuştular ama mecbur olduklarını anladılar. Hazan ise, böyle bir hata yaptığı ve Nil'i tekrar hayatlarına soktuğu için, bir türlü affetmiyor Sinan'ı.

Dış gebelik yaşayan ve bunu herkesten saklayan Selin fenalaştı. onu hastaneye götüren de Fazilet oldu. Selin, bu durumu gizlemesi karşılığında, kendisinin de Ece'nin bebeğinin babasını söylemeyceğini anlattı Fazilet'e. "Benim bu durumum anaşılırsa evliliğim kalmaz, senin kzıının da evliliğinin sonu olur" dedi. Anlaştılar, sırdaş oldular Fazilet ile Selin. Selin'in gebeliği sonlandırılırken aynı hastanede Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu, bir oğlu olacak. Hazım kızını orada görünce endişelendi. Fazilet de doktorun Selin'in çok iyi bakılması gerektiğini söyleyince Hazım Bey kızını birkaç günlüğüne yalıya aldı.
Fazilet eve yardımcı olarak bir kız getidri, bir tanıdığının kızıymış. Tıp öğrencisiymiş, Tus için hazırlanıyormuş kız. Önce Gökhan karşılaştı kızla yalının önünde. sonra birlikte eve geldiler. Yasemin hemen tehlikenin farkına vardı; genç ve güzel bir kzıdı bu.

Fazilet Yasemin'in peşini bırakmamaya kararlı. Gitti çocuğa bakan kadını parayla satın aldı. Herkes akşam yemeği için sofradayken,Fazilet çocuğu elinden tutmuş "Bak annesi, kimi getirdim?" diyeek geldi. Yasemin şoke oldu tabii. Yeni hizmetçi kızla Yasemin yan yana duruyorlar, herhalde son anda kızın çocuğu gibi gösterecek. Yasemn'e gözdağı olarak, eziyet olsun diye getirdi herhalde.

Diğer yanda, Sinan kendisine kızgın olan Hazan'ın evinde sürpriz bir hazırlık yapıyordu. Kapının açıldığını duyunca ışığı kapatıp saklandı. O sırada Hazan ile Kerime geldiler. Yalnız olduklarını zannettikleri için konumya başladılar; Kerime Hazan'a, artık dayanamayacağını söylüyordu. "Sinan mı, Yağız mı benim oğlum, öğrenmem lazım" derken her şeyi Sinan duydu. Yeni bölümde ortalık toz duman olacak gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:
Write comments