12.02.2018

Çocuklar Duymasın 27. bölümde Tutku'nun maskesi düşüyor

Meltem'i sinirli bir şekilde Tutku'yu eve sokmayıp itelerken gören Haluk, Gönül ve Tuna şoke olur. Tutku o kadar güzel üzgün rolü yapar ki herkes kızın üzüldüğüne Meltem'in onu haksız yere suçladığına inanır. Hatta ve hatta Meltem'in abiyane tabirle kafayı üşüttüğüne hayaller gördüğüne inanırlar. Haluk karısının iyileşmesi için Tutku'dan bahsetmeme, onu bir süre görmeme kararları alır. Meltem ise etrafındakilerin onun üzerine titremesinden bile rahatsız olur.

Meltem'e bir tek Emine toz kondurmaz. Şirkette yeminli müşavirden gelen dosyaların peşine düşerler. Kargo takip numarasından kimin aldığı öğrenilir. Tolga kendi ismini duyunca şaşırır ve soruşturmak için dışarı çıkar. O arada Tutku İsmail beyi İrem'in hırsız; Tolga'nın da dosyaları yok ederek onun suçunu ört bas ettiğine inandırır. İsmail bey Tolga'yı işten çıkarır

Tutku arkadaş olduğu Duygu'yu da arayıp annesinin hasta olduğunu söyler ve kızı gelip annesini yurt dışına götürmeye ikna eder. Duygu da Haluk da ayrı ayrı Meltem'i uzaklaştırmak isteseler de başarılı olamazlar. Şirkette rastladığı Kemal amca'nın da aradığı bir arkadaşını bularak gönlünü kazanır.

Tutku; Meltem'in Haluk'a verdiği günlüğünü okur ve sonunu "Hayaller görüyorum. Bana yardım et Haluk" diye bitirir. Tuna ve Gönül'ün evlerine bulunacak şekilde bırakır. Günlüğü okuyan Tuna, Gönül ve Haluk çok üzülürler. Tuna ile Gönül konuşurlarken birden Tutku'nun erkek arkadaşının ne iş yaptığını karıştırırlar. Tutku; Gönül'e iki farklı iş söylemiştir. Bu durum Gönül'ü işkillendirir.

Kahvede gerçek parayı sanal paraya dönüştürüp borsa gibi bir sistem olduğunu öğrenen Hüseyin ve Şükrü; hemen finansör ararlar. İsmail beyi denedikten sonra Kemal amcadan biraz para alırlar. Yatırdıkları para 4 katına çıkmasına rağmen bozdurmayan iki kafadar; uyuyakalınca tüm parayı kaybederler.

Tuna'nın eski eşi Jetlak Özlem; evleneceği erkeği onlarla tanıştırmaya getiri. Merve'nin birlikte yaşayacağı bu adamla tanışacakları için Gönül de kabul eder. Ancak adamın kötü bir huyu vardır. Patavatsızlık derecesinde doğruları söylemektedir. Gece tatsız biter.

Meltem; Tutku'yu eve çağırır. Bir güzel konuşturur. Vedalaşmak için kendisini çağırdığını zanneden ve kapının girişinde bavulu da gören Tutku zafer sarhoşluğuyla konuşur. Konuşmanın sonunda Meltem "Ve perde" der. Mutfaktan dizide oynayan hemen herkes çıkar. Tutku rezil olmuş; ipliği pazara çıkmıştır. Sonunda Tutku'nun maskesi düştüğü için gerçekten çok rahatladım

Hiç yorum yok:
Write comments