1.02.2018

Kalp Atışı 28. bölüm (FİNAL) #Aley ve etrafındakiler için mutlu son

Geçen bölümde Sinan; Sultan'ın Ziya Nur'un oğlu olduğunu anlamıştı. Sultan da onu durdurmaya çalıştı ama sonuçta Sultan onu; Ziya Nur'un oğlu olduğuna ama katil olmadığına ikna eder. Sinan da tekrar Fatih olasılığına döner. Polisten aldığı bilgiye göre Fatih bir kaç ay akıl hastanesinde yattığını ama bir kaç aydır kendisinden haber alınamadığını söyler. Sonradan öğreniriz ki Sultan'ın adamı Fatih'i kaçırmış; bir yerde ilaç verip tutuyorlarmış

Eylül ise annesinin bıraktığı intihar mektubunu okuduktan sonra eşyalarını toplar ve gider. Ali Asaf'a iyi olduğunu ama bir süre başka yere gideceğini söyler. Gittiği ise anne annesidir. Kadın torunu Eylül'ü karşısında görünce şoke olur. Kadını suçlasa da meğerse anne annesi onu görmek istiyormuş. O geceyi ninesinin evinde geçirir. Ali Asaf hastaneye gelip Selim'e ve İpek'e sorular sorar. Eylül ona annesinin intihar mektubunu okur. Ali Asaf çok endişelenip polis eşliğinde gelip Eylül'ü bulur.

Beraberce hastaneye dönerler. Ali Asaf artık Karabucak'a gitmeyeceğini söyler.
Sinan ve Sultan beraberce içip dışarı çıkarlar. İpek de ablası, Asaf, Oğuz üzerine geldiği için kızar ve içmeye gider. Orada Sultan ile karşılaşır. Sultan kızın sarhoş olmasından faydalanıp onu soyar, yatağa yatırır ve gece beraber olduklarını söyler. İpek kendisine geldiğinde evden çıkıp gider ve özür dileyip Oğuz'la barışır.

Sultan yeni bir plan yapar. Fatih'in telefonundan polisi arayıp herkesi tehdit eder. Telefonu açık bırakırlar ki yerini bulsunlar. Polisler gelince yaylım ateşi açıp kaçacak polis ortakları da Fatih'i ölü ele geçireceklerdir. Sinan son anda Asaf'la konuşup Sultan'ı anlatır. İkili konuşurlar ve sonunda polisler gelip Sultan'ı alıp götürür.

Bu arada Ali Asaf sonunda karısını anne olmaya ikna eder. Alp'in tıbbı kazanırken kendisine bir söz verdiğini ve ilk maaşından itibaren maaşının 3te 2sini kimsesiz çocuklara yolladığı ortaya çıkar. Esma bunu duyunca duygulanır. Asaf ve eşinin öncülüğünde Alp ile Esma'nın nikahı kıyılır. Selim hocanın eli düzelmiştir ve ilk gördüğü anda tutulduğu ameliyat hemşiresi Ayla ile beraberdir.







Hiç yorum yok:
Write comments