13.02.2018

Siyah Beyaz Aşk 17. bölüme Aslı ve Ferhat'ın aşk dolu anları damga vurdu

Geçen bölüm boyunca boşanma davası açmak istediğini Aslı'ya söyleyemeyen Ferhat; beraber olduklarının hemen ertesinde ona not ve yüzüğünü bırakan karısının peşine düşer. O gittiği için çok korkar. Yolda ilerleyen kadını görür ve zorla da olsa arabaya bindirir. Yolda kavga ederler ve bu yüzden de kaza yaparlar. Paralarını ve telefonlarını yoldan geçen birisi çalar. Onları bulan köylü bir kadın evine götürür

İdil yeni bir oyun düzenleyip; Yeter kendisini merdivenden itmiş gibi yapar. Namık da kadının çocuğunu aldırdığından habersiz çocuğa bir şey olacak diye endişelenir. İdil de önce kendi doktorunu ayarlar sonra da düşük yapıyormuş gibi yapar. Doktoru da ona uyar ve düşük yaptığını söylerler.

Yiğit de evine gelip "Biz evleneceğiz" diyen Gülsüm ve Abidin'i içine sindiremez ama kardeşi için kabullenir. Abi kardeş yıllar sonra birbirlerine sarılırlar. 

Yiğit görevine geri döner. Birisi gelip Namık hakkında suç duyurusunda bulunur. Cem de gidip Namık'ı alır. Merkezde olayla alakası olmadığını söyleyen Namık serbest bırakılır. Namık; Cüneyt'ten Aslı'nın işini bitirmesini ister

Aslı ve Ferhat'ın kaldıkları evdeki gelinin doğum sancıları tutar. Aslı doğum yaptırırken Ferhat ona getir götür yapar. Bebek sorunsuz doğar. Adını Ferhat koyarlar. Ferhat; Dilsiz'i arayıp para, telefon ve giyecek getirtir. Aslı yanına silah almasını istemez. Beraberce taş eve giderler. Güzel zaman geçirirler. Bölümün sonunda Cüneyt ve tuttuğu adamlar taş eve saldırıya hazırlanır. 

Yeter'in çocuğunun ölmesine sebep olduğunu zanneden Namık onu otobüs terminaline bırakır. Orada kadının yanına Azad gelir ve kendisini tanıtır. Kadın yine de gitmek ister. 

Abidin ve Gülsüm'ün nikahları vardır. Abidin kıza gelinlik alır. Dilsiz ve hizmetli kız nikah şahidi olurlar. Yiğit ve karısı da gelir. Son anda annesi Yeter de gelir. Anne kız kucaklaşır. Abidin; karısını da alıp eve gider ve evlendiklerinin haberini verir. Büyük tepkiyle karşılaşır.

Hiç yorum yok:
Write comments