12.03.2018

Cennet'in Gözyaşları 23. bölüm özet. Arzu'nun ölümü herkesi sarsıyor

Geçen bölüm sonunda Melisa Cennet'e saldıran hırsız yüzünden yaralanmıştı. İki kız barışır. Mukaddes'in evine gidip bütün aileden özür diler. Onlarla akşam yemeği yerken Orhan gelip Melisa'yı alıp götürür. Melisa vereceği tepkiyi azaltmak için Cennet kendisini sevdikten sonra kardeşi olduğunu söylemeyi planlamaktadır. Orhan Melisa'nın iyi niyetli olduğuna inanmaz ama kız Cennet'in artık düşmanı olmadığını söyler.

Selim emniyete gidip babasını ihbar edecekken Nilgün araya girip çocuğu dönmeye ikna eder. Eve giden Selim Cengiz'e "İyi ki gerçek babam değilmişsin" der. Bakımına yardım etmez. Şirketteki arsaların Kaya'ya devredilmesi krizinde de Orhan ve Mahir'e hisselerini satıp parayı vereceğini söyler. Bu arada Cengiz mırıl mırıl da olsa konuşmaya başlamıştır ama Nilgün bunu saklar.

Arzu bir balıkçı kulübesinde uyanır. Hasta gibidir. Yüzünü göremediği bir adam ona yardım etmektedir. Sonrasında o kişinin öldürmek istediği Kaya olduğunu görüp şaşırır. Bir balıkçı içeride kilitlenmiş Arzu'nun sesini duyup yardım etmeye çalışır ama Kaya yetişip adamı bayıltır. Kaya, adamını çağırıp balıkçıyı öldürtür.  Kadının çantasını orada bırakır ve polislere de Arzu'yu atlarken gördüğünü söyleyip ifade verir. Cengiz'in bakıcısına para verip adamın konuşmaya başladığını öğrenir.

Suna hanım Arzu'nun nerede olduğunu bulmak için Melisa'nın telefonunu kurcalarken Arzu'nun kızına yazdığı af dileyen intihar mektubunu bulup okur ama kıza bir şey söylemez. Kadın çok kötü olur. Tam oğullarına anlatacakken polisler eve gelir ve Arzu'nun çantasını, kimliğini verip "Uçurumdan atladığını gören şahit var." der. Mahir yıkılır. Melisa sinir krizi geçirir. Cennet de oraya giderek kıza destek olur. Kendisi de eve gidip nedenini bilemeden ağlar.

Kaya Arzu'yu başka bir ev götürüp hapseder ve 20 küsür sene önceki Cavidan'ın kıyafetlerini zorla giydirir. Arzu ise yemek sırasında üzerine sıcak bir şey dökmüş gibi yaparak Kaya'nın dikkatini dağıtır. Sonrada onu bıçaklayarak kaçar. Arzu evine döner. Suna ve Orhan intiharına inanmaz

Selim elindeki fotoğrafları Soyerlere göstereceğim diye tutturup şirkete gider. Mahir ve Orhan'ı çağırıp resimleri gösterir. Melisa annesinden Cennet'e her şeyi anlatan bir intihar mektubu bıraktığını duyar ve hemen oraya giderek mektubu aramaya başlar. mektubu bulduğu anda içeri Cennet girer.

Resimleri Özlem de görüp çok etkilenip üzülür ve kanaması başlar. Nilgün onu hastaneye götürür. Cengiz'in telefonundan Arzu'yu arar. Kadın eve gittiğinde evde kimse yoktur. Öldürdüğünü zannettiği Kaya ile karşılaşır. Kaya Arzu'nun gözleri önünde önce Cengiz'in boynunu kırar arkasından da tekerlekli sandalyesiyle merdivenlerden iter





Hiç yorum yok:
Write comments