12.03.2018

Çocuklar Duymasın 31. bölüm özet. Sonunda Alev'le tanışıyorlar

Çocuklar Duymasın dizisinde Veto; Emre'ye gidip anne babasının eve gelmek üzere olduğunu söyler. Onun uyarmasıyla Alev (Tutku) aileyle karşılaşmadan gider. Haluk ve Meltem evin temizliğinden ve düzeninden etkilenir. Evi toparlayanın kek börek getirenin Alev olduğunu öğrenince iyice merak ederler. Meltem oğluna yeni bir çocuğu evlat edineceklerini söylerken Emre de onlara Alev sayesinde yeni bir işe girdiğinin müjdesini verir.

Tuna piyasaya yeni girecek bir çay firması için reklam projesi hazırlamaya çalışır. Merve; babasına fikir verir. Klasik bir çay reklamındansa  Hüseyin ve Şükrü'nün içinde olduğu bir reklam tasarlarlar. Ancak o gece Şükrü ve Hüseyin birbirlerine küserler. Tuna patronuna ve müşteriye sunum yaparak işi alır ama bu kez önünde bu küsen  ikiliyi barıştırma engeli belirir. Ne kadar konuşsa da kar etmeyince eve akşam yemeğine çağırır. Tam barıştırmışken Sertaç araya girip doğruları söyleyerek yine küs kalmalarına ve Tuna'nın reklam olayının yatmasına sebep olur

Haluk ve Meltem o gece romantik bir gece geçirirler. Meltem anı olarak kalması için ikilinin yatakta bir resmini çeker. böyle şeylerden hoşlanmayan Haluk'a sosyal medyada paylaşmayacağına dair söz verir. O akşam çok mutlu olan Meltem en yakın arkadaşı olan Gönül'e geceyi anlatır. Gönül de kısacık Tuna'ya söyler. Tuna akşam yemekte Emre'nin de bulunduğu bir an; herkesin içinde o geceyle ilgili imada bulununca Haluk Meltem'e kızıp küser.

Ertesi gün Emre Alev'e anne babasının evlat edinme projelerinden ve Haluk'un Meltem'e özel anlarını anlattığı için kızdığını söyler. Alev çaktırmadan Emre'nin çantasından ebeveynlerinin evinin anahtarını alıp çoğalttırır ve yine belli etmeden geri koyar. O gece eve girip Haluk ve Meltem'in küs oldukları için ayrı ayrı yattıklarını resimler. Yakın bir tarihte boşanmak için mahkemeye başvurduklarına dair belgeyi alır. Uyuyan Meltem'in telefonundan yatak odasında çekilmiş resimlerini sosyal medyada paylaşır.

Kadriye anne ve Remzi nikah günü için evraklarını verip başvururlar. Hüseyin Remzi beyin resmini göstermesi için memureden rica eder. göremeyince gece nikah dairesine gizlice girer ama güvenlik görevlisi o içerideyken kapıyı üzerine kilitler. Şükrü'yü arar ama küs oldukları için açmazlar. Neyse ki başı derde girmez sadece kovarlar.

Ertesi gün Meltem'in sosyal medyada özel anlarını paylaştığını düşünen haluk yine kavga çıkartır. Tam o sırada sosyal hizmetlerden bir yetkili çat kapı evlerine gelir. Kısa bir süre önce boşanmak için mahkemeye başvurdukları bilgisinin kendilerine geldiğini ve evlat edinme olaylarını zora soktuğunu söyler. koltukta yatan Haluk'un yorgan ve yastığını görüp sorular sorar. Evde çocuk odasının hazır olmamasını da eksi hanelerine yazar.

Son sahne olarak Emre eve tanıştırmak için Alev (Tutku)'i getirir. Hazırlıklarını tamamlayan Meltem heyecanla kapıyı açar ve Alev'i görünce afallar.


Hiç yorum yok:
Write comments