24.03.2018

Gülizar Dizisi 10. bölüm özet. Mutlu son - FİNAL

Kartal Söz'ün yaptığı basın toplantısında Murat'la ilişkisini kabul eden Gülizar basınla beraber dışarı çıkar. Kimse onlara ulaşamayınca telaşlanır. Kartal sözleşmeyi feshetmekle ve evden çıkarmakla tehdit eder. Mine eve geldiğinde hiç bir şeyi umursamıyor gibi davranır. Teksoy için onu yurt dışına çıkaracak bir kaptan ayarlar. Kartal'dan da oturdukları evi satın alıp Suzan'ı kovar. Teksoy bu arada Mine'ye aşık olduğu için yurt dışına çıkmaktan vazgeçer.

Tuğrul ve Suzi'nin arasında oluşan yakınlaşma derinleşmeye başlar. Suzan'ın evden kovulmasıyla Tuğrul kadından gitmemesini ister. Şerif'e giden Fuat ise kadından günlükleri ve filmi de karşılayacağı sözünü alınca Tuğrul'a gidip kadın için af diler. Tuğrul da kadın hakkındaki şikayeti geri çekeceğini vaad eder.

Kaçak sevgililer kamp hayatı yaşayarak ve çok mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken Murat Gülizar'a bir tek taş eşliğinde evlenme teklif eder. Değirmendeki evde kız isteme olur. Veysel baba gitmez. Gitmediği gibi hemen büyük hanım ve etrafındakilere de hemen bu kız istemeyi yetiştirir. Suzi genç kızken kendisine diktiği gelinliği kıza hediye eder.

Kartal sözleşmeyi fes ettiği gibi Fettah'ı da şirketten gönderir. Bu arada çocuğu Gülizar'a karşı doldurmayı unutmaz. Fettah tam kendisini yarı yolda bırakılmış hissederken başka bir müzik şirketi onu aranjör olarak işe alır. Tuğrul çiftliği İstanbul'a taşımayı, Murat veterineri taşımayı, Gülizar da küçük mekanlarda şarkı söylemeyi planlamaktadır.

Fuat Mine'nin gizemli hallerinden şüphelenip kızı takip eder. Mine'nin Teksoy'la buluştuğu eve gider. Fuat onları görüp şaşırır. Sonrasında buluşacaklar iken Teksoy'u ihbar eder ve adam yakalanır. Suzi büyük hanıma gidip Gülizar'ı affetmesini ister ama kadın affetmez. Veysel baba Zemzem anneye nikaha giderse eve gelmemesini söyler

3 Yıl sonra
Gülizar ve Murat'ın Beste isminde bir kızları olur. Gülizar küçük bir mekanda şarkı söylemeye devam etmektedir. Fettah çok ünlü bir aranjör olmuştur. Suzi ve Tuğrul şirketi beraber yönetmektedirler. Zemzem anne evli çiftle kalmaktadır. Büyük anne onları görüp af dilemeye gelir. Mine 3 yıl tedavi olduktan sonra normale dönmüştür. Fuat ve Şerif internet kanalı kurmuş, dizi çekmektedirler. Kartal 3 yıl aradan sonra Gülizar'ı görmeye dinlemeye gelir.

Hiç yorum yok:
Write comments