24.03.2018

Şahsiyet 3. bölüm özet. Agah üçüncü cinayetinde yakalanacak mı

İkinci cinayetini işledikten hemen sonra kalp krizi geçiren Agah gözlerini açtığında kendisini anjiyo yapılmış halde hastanede bulur. O halde aracına binip olay mahalinden uzaklaşmayı başarmıştır.
Torunu ve kızını atlatıp hastanede kaçar ama fazla gidemeyip tekrar hastanede kalır. Kızı kocasının kendisinden boşanmak istediğini duyunca içmeye başlarken torunu da ikinci kavgasını eder.

Öldürülen adamı bulan polisler ilk seferinde tam isabet ettiren adamın neden   kurşunda ancak öldürebildiğini anlayamaz. Çünkü ilk seferinde kurbanın yakın gözlüklerini takmaktaymış

Amiri savcının Nevra'yı bu soruşturmadan almayı istemesine rağmen kıza sahip çıkıp kalmasını sağlar. Nevra gazeteci Ateş'ten kendisi için bir haber yapmasını ister. O habere göre cinayetlerin parmak izi sonuçlarına göre aranılan Tufan'la alakası yokmuş. Nevra epey uzakta yaşayan annesine telefonla ulaşamadığı için gider.

Agah bir kaç gündür eve uğramayınca Tufan kelepçelerini açıp kilitli evden kaçar ama bozuk olan asansörde kilitli kalır. Agah da zaten Nevra'nın Tufan'ın alakası olmadığını anladığı için yani Tufan'a ihtiyacı kalmadığı için öldürür. İlk hakim cinayetinde adamın alzheimer hastası karısı yerleştirildiği hastanede durup dururken "Ah Agah bey ah. sen ne yaptın?" der. Bu arada aynı hastanede Nevra'nın babası da kalmaktadır 

Hiç yorum yok:
Write comments