15.03.2018

Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm özet. Vedat ve Cemil ağlarını örüyor

Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz de bu bölüm Nazar, ablasının intikamını almak için Tahir'e silah doğrultur. Nefes Tahir'in önüne geçer. Nazar silahı ateşler ama Yangaz Murat gelip kızın eline vurduğu için kurtulurlar. Nefes'in kendi önüne atlaması Tahir'i hem kızdırır hem endişelendirir.

Dağdeviren - Sayar ittihakı Mercan'ın intiharı ile iyice pekişir. Cemil çalıştığı bankayı arayıp "Eğer Kaleliler kredi isterse vermeyeceksin yoksa sendeki paralarımı çekerim" diye tehdit eder. Bankalara tek tek gitse de kredi isteği kabul edilmez.

Tahir Nefes'in oraya yerleşmesi için harekete geçer. Abisini ve komiseri sıkıştırır. "Buraları Vedat'a dar ederseniz kımıldayamaz. Ya da Nefes'i alıp giderim. Nefes bacın, Yiğit evladın gibi koruyacaksınız" der. Bunun karşılığında Nefes'ten uzak durmaya söz verir. Osman hoca ikametini evine almasına izin verir. Esma ise Vedat'a uzaklaştırma çıkartır

Dağdevirenler Osman hocaya da Nefes'i evine aldı diye kızarlar. Osman hoca Mercan'a geçmiş olsuna gider. Yiğit okula gideceği için mutludur. Tahir de çocuğa çalışma masası alıp kurar. Tahir normal hayatına döner ve gemiye gider.

Vedat; Mustafa'nın bankalardan geri dönmesine sevinirken Nefes'in uzaklaştırma kararı aldırmasına kızar. Yeni bir plan yapar ve Nazar'a çiçek gönderip arkasından yemeğe davet eder. Beraber yemek yerlerken Nazar Vedat'a Nefes'le ilgili sorular sorar. Vedat da yarı doğru yarı yanlış ama çoğunlukla çarpıtarak cevaplar verir. Yemek dönüşü Murat Nazar'ı uyarmaya çalışır ama kız onu dinlemez

Nefes eğer Trabzon'a yerleşecekse çalışması gerektiğini düşünürken Esma kızı işe alır. Kız pek çok şeyi yeniden öğrenmek zorunda kalır. Komiser Vedat'ı ifade almak için merkeze getirtir. Adamı Bülent ve babasının ölümleriyle ilgili Vedat'ı sıkıştırıp Nefes'ten uzak durmasını tembihler. Vedat çok öfkelenir.

Vedat'ın planı belli olur. Nefes'i arayıp kendisine gelmezse Nazar'ı kurban edeceğini söyler. Bunun üzerine sıkıntılanan Nefes medreseye gider ama onu yatağında bulamayan Osman hoca ve Tahir panik yaşar. Nefes dua ederken uyuyakalır iken Tahir de kapıda onu bekler.

Mustafa kuyumcudan da para ister; karşılığında 6 aylık senet vermeyi teklif eder. Kuyumcu parayı cemil'den isteyince adam ilk başta kabul etmez ama Vedat olayı duyup kabul ettirtir. Kuyumcu parayı verip çekleri alır ve Cemil'e verir. Vedat'ın adamları Mustafa'yı yolda kıstırıp bayıltır ve 1 milyon doları alıp kaçarlar. Mustafa hem parayı hem çekleri hem de parayı ödeyemeyince kum çıkarma ihalesine parayı ödeyemeyince ihaleyi de kaybedecektir.

Tahir Mercan'ı arar ve eve görüşmeye gider. Vedat Nefes'e işe yeni başladığı için çiçek gönderirken içine Nazar'la ilgili imalı sözler serpiştirir. Nefes Esma ile beraber Nazar'la konuşmaya gider ama Tahir'e yakalanır. Tahir Nefes'i her zaman gittikleri kayalığa götürüp durumları anlatır

Asiye Mustafa'ya hala kızgındır ve kök söktürmektedir.Yiğit düşünür ve Mustafa'nın yaptıklarını anlatmaya karar verir. Nefes ve Tahir hocanın evine gelir. Yiğit "Beni babama Mustafa amcam verdi" der. O an Tahir'in yıkıldığı andır

Hiç yorum yok:
Write comments