28.05.2018

ATV'nin iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz'e ödül


ATV'nin, sürpriz bir reyting başarısı ile adını tüm Türkiye'ye duyuran dizisi Sen Anlat Karadeniz bir ödül daha aldı. Sezonunortalarında yayın hayatına başlayan ve Çarşamba akşamları kıyasıya bir reyting rekabeti yaşanmasına neden olan dizi, TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un rakipsizliğine de son vermiş oldu. Son haftalarda totalde birinci, diğer kategorilerde de ikinci sırada yer alan yapım, son 6 yılın en iyi çıkış yapan dizisi olarak ödüle layık görüldü.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştıkları Sen Anlat Karadeniz, her bölüm çok izleniyor, tanıtım ve diğer videoları da Youtube’da izlenme rekorları kırıyor.
Heyecan, duygusallık ve mizahı ölçülü bir şekilde harmanalyan, yöresel ögelerle de izleyicinin ilgisini çeken dizinin başarısı da Youtube tarafından ödüllendirildi.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacı, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu, Öykü Gürman, Nurşim Demir gibi sevilen oyunculardan oluşan kadrosu, hikayesi ve çekim mekanları ile de dikkatleri üzerinde toplayan  Sen Anlat Karadeniz, Türkiye’de 1 milyon aboneye en hızlı ulaşan yapım oldu. Dizinin bütün videolarını bugüne kadar tüm dünyada 30 milyondan fazla kişi izledi.

Yapımcılığını Osman Sınav ve Sinegraf'ın üstlendiği, Sen Anlat Karadeniz dizisini Osman Sınav ve Emre Kabakuşak birlikte yönetiyor., senaryoyu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazıyor.


Hiç yorum yok:
Write comments