28.05.2018

Fox'un reyting rekortmeni dizisi Kadın sezon finali 5 Haziran


Televizyonlarda yaz sezonuna çok az vakit kalmışken, diziler birer birer sezon finali ve final yapmaya başladı. Gelecek sezon da devam edecek dizilerden biri de Fox TV'nin çok sevilen, çok izlenen dizisi Kadın. İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen, ilerledikçe konunun izleyiciyi iyice sarmasından sonra, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler gibi güçlü rakiplerini geride bırakarak Salı günlerini açık ara zirvede bitiren dizi, 32. bölümüyle sezon finali yapcak. Heyecan dozu gitgide artan, Arif ile Bahar arasında görülen yakınlaşma sayesinde reytiglerini iyice artıran dizi, Sarp'ın ortaya çıkışı ile merak dozunu da iyice artırdı.

Bu sezon, Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’dan sonra Türk televizyonlarının en çok izlenen ve en yüksek reyting alan üçüncü yapımı durumundaki Kadın dizisi, 5 Haziran Salı akşamı yayınlanacak 32. bölümüyle sezon finali yapacak.

Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya, Şerif erol ve Feyyaz Duman'ın başrolü paylaştıkları, Ayça Erturan, Gökçe Eyüboğlu, Ece Özdikici, Devrim Özder Akın gibi oyuncuların da diğer önemli rollerde yer aldıkları diziyi Nadim Güç yönetiyor, Japon orjinalinden uyarlanan senaryosunu ünlü yazar Hande Altaylı yazıyor.

Dizinin, başlangıçta orjinali gibi, tek sezonluk düşünüldüğü, ilerleyen bölümlerdeki yüksek reyting başarısı üzerine ikinci sezona karar verilip senaryoya eklemeler yapıldığı konuşuluyor.


Hiç yorum yok:
Write comments