25.05.2018

Avlu Dizisi 9.bölüm özet. Alp Ecem'i öldürdü mü?

Geçen bölüm sonunda aşırı doz uyuşturucu verilen ve yerde sürünürken aşağı düşen Ecem'i hastaneye yetiştirirler. Kargaşa sırasında Deniz'in ayağı kapıya sıkışınca alçıya alınır. Kadın çok üzgündür. Herkesin içinde sinir krizi geçirip butona basıp alarmı çalıştırınca Deniz'i tek kişilik odaya kilitlerler. Blokta uyuşturucu araması yaparlar. Ecem'e verilen şırıngayı bulurlar

Deniz; Merve'nin üzerine gider. Kızı konuşturmaya çalışırken parmaklıklardan sarkıtır. Gardiyanlar elinden zor alır. Azra da kızın üzerine gidince Merve'nin bloğunu değiştirirler. Kudret'in oraya alındığı için sevinse de Merve işi tamamlayamadığı için Kudret'in de hedefindedir. Kızı sağlam azarlar.

Özlem ve Oktay buluşurlar. Anne kızının gitmesine kızıp ambulansı arayıp kendisini hastaneye götürtür. Çift apar topar hastaneye gider; kadının durumu iyidir. Üstelik Oktay'la buluştuğu için mutludur.

Ölürken karısının yanında olamayan Murat; müdüreden izin alır ve Deniz'i kızını görmesi için hastaneye götürür. Ecem sabaha karşı kendisine gelir. Kendisine iğne yapanın Merve olduğunu hatırladığını söyler. Murat Melis'e olanları söylediğinde yanındaki Hüseyin Merve'nin adını duyar ve Kudret'e haber verir. Tüm hapishanede kızı aramaya başlarlar ve tuvalette kızın yüksek dozda uyuşturucudan ölmüş cesedini bulurlar. Tabi ki Kudret öldürmüştür.

Azra'nın sınavı vardır. Sınavı yapan öğretmen Sinan'la flörtleşirler. İkinci sınavda iyi geçer. Ama bir sonraki sınavın 1 yıl sonra olduğunu öğrenince bütünlemeye kalıp 1 ay sonra yine Sinan'ı görmek için kağıdı yırtıp atar.

Babası Hakan kızından haberdar olup hastaneye gelir. Alp de hastaneye gelip kıza kaçalım der ama Ecem kabul etmez. Odadan çıkışta Alp'i Hakan görür. Alp kaçar; Hakan peşinden gider. Arabayla da izlemeye başlar. Bu arada Kudret hemen adamı Vecdi'yi arayıp Ecem'i öldürmesini emreder.

Murat Kudret'i çağırıp "Ecem'den ne istedin? Alp ile Ecem sevgili mi? Onları el ele gördüm" der. Kudret tabi inkar eder ama Ecem ile Alp üzerinden ilişkilendirilmesi önünde yeni bir sorun oluşturur

Ecem'in davası görülür. Kızla konuşmak için görüntülü bağlandıklarında kızın hastanede olduğunu öğrenirler. Avukat bir kaç gün sonra gelip Ecem'in tutuklu yargılanmasının kalktığını söylerler. Ecem artık tutuksuz yargılanacaktır ve dışarıda olacaktır. Ecem evine döner. ailecek çok mutludurlar. Alp eve gelir. Kız adama onu öldürmemesi için yalvarsa da Ecem'i yastıkla boğarak öldürür.


Hiç yorum yok:
Write comments