25.05.2018

Kanatsız Kuşlar final yaptı, hüzünlü son


ATV ekranlarında sevilerek izlenen Kanatsız Kuşlar, 24 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen 46. bölümüyle ekranlara veda etti. 15 Haziran 2017'de yayınlanmaya başlayan ve dramatik hikayesi, sürükleyici anlatımı ile Perşembe akşamının ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Kanatsız Kuşlar'ın finaline, dizinin ana karakteri Nefise'nin ölümü damga vurdu. Kanatsız Kuşlar'ın annesi olan Nefise hayata veda etti, kuşları, bundan sonra Muzaffer'in kanatları altında olacak.

Başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen'in paylaştığı dizinin yapımcılığını Koliba Film adına Ata Türkoğlu'nun üstlendi, Kemal Uzun ve Serkan İpekören'in yönetti, senaryosunu ise Hakan Haksun yazdı.

Çocukları için her türlü zorluğu seve seve göğüsleyen bir anne ve çocukları etrafındda gelişen olayları anlatan dizi, biterken de üzdü. Her bölümünde olduğu gibi dramatik atmosferin yoğun olduğu finalde de izleyicinin içini burkan Kanatsız Kuşlar, Nefise'nin ölümüyle hüzün yaşattı, ailenin bir arada olması ve mutlu birliktelikler ile de teselli etti.


Hiç yorum yok:
Write comments